Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8444946 www.bgdnes.bg

Сестра Кая влиза в тениска с главата надолу

Звездата Неда Спасова от "Откраднат живот" успя в световно предизвикателство 

Българска актриса покори световно предизвикателство.
Неда Спасова, която нашумя с ролята си на сестра Кая Райкова в сериала "Откраднат живот", успя да си облече тениска, докато стои на ръцете си, а краката й са допрени до гардероба.


"Тениска предизвикателство" е изключително популярно в момента, като целта му изглежда лесна, но изпълнението е много трудно и не всеки успява да се справи. Задачата е: застанете с главата надолу, да се задържите на ръце, а краката да се изправят във въздуха, като можете да се подпрете на гардероб или стена. Тениската е на пода и последователно трябва да сложите ръкавите на всяка от ръцете си, а след това и да я облечете през глава. Като през цялото време сте на наобратно и не бива да падате на земята.

Реклама


Впечатляващо Неда се справя много бързо с предизвикателството и накрая с усмивка споделя постижението си.


"Видях, че някакви хора се "кикерчат" и си викам "що пък и аз да не се покикерча". Изключила съм звуците на видеото, че голямо грухтене и пъшкане падна... И понеже "Тениска предизвикателство" се предава - предизвиквам няколко души да се "покикерчат", заяви лъчезарната актриса.


"Иначе предизвиквам и последователите на страницата ми в инстаграм. Много ми се ще да споделя в стори някое супер смешно "кикерчене". Аз моето го цензурирах, като му отнех звуците. Ако направите такова, тагнете ме, за да го споделя", добави Спасова.


Като милиони хора по света тя също си е наложила доброволна изолация, за да предпази себе си и близките си от заразяване с коронавирус.


"Ох, да свършва тая карантина, че всички страдаме от "чувството ми за хумор"... Бъдете здрави!", каза още актрисата, която е известна със самоиронията си и щуреене в домашни условия.

Реклама
Реклама
Реклама