Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8461078 www.bgdnes.bg

Маски и чистене с белина в "Откраднат живот"

Актьори с маски, които чистят с белина коридорите на болницата "Света Анастасия". Това е била обичайната на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот" през последния месец.
Това споделиха участници в продукцията, които по-рано тази седмица приключиха снимките на актуалния девети сезон. Коронавирусът не спира сериала, но коренно променя професионалния живот на актьорите, които се включват в дезинфекцирането на работното си място.
"Последният един месец беше меко казано странен. На дистанция, с маски, дезинфектанти, сутрин се посрещахме с термометър, навсякъде миризма на спирт и белина на снимачната площадка. Не се докосвахме, не се прегръщахме, не се целувахме... Да отвикнеш от естествеността на тези физически "действия" беше трудно, поне за мен", сподели актрисата Неда Спасова, която влиза в ролята на операционна сестра.


"Здрава съм, в болница съм само заради сериала. Скоро пак ще се видим, приятели", успокоява Марта Вачкова. Тя си пусна снимка с двете деца звезди в "Откраднат живот" - Петър Милошев (Пепе) и Димитър Рачков-младши (Коко). И двамата са деца на главната сценаристка Христина Апостолова, но от двама различни бащи - продуцента Евтим Милошев и актьора Димитър Рачков.
Заради собственото си здраве и това на колегите, актьорите грабват парцалите и мокрите кърпички и постоянно почистват подовете и дръжките на вратите в болницата в сериала.
"Сценаристите за ужасно кратко време пренаписаха сценария... Адаптирахме се по време на "невидима война"... В края на февруари пак бях превзета от моите си паники как ще се справя с всички ангажименти и задължения, които имам. Че нямаше да спя беше ясно, но дали щях да успея да се справям адекватно навсякъде. Всички притеснения приключиха няколко дни по-късно", откровена е Спасова.
С трогателна снимка от снимачната площадка се раздели и Владо Карамазов. На нея той позира с малкия Петър - на дистанция един от друг, без да се прегръщат, въпреки в сериала играят баща и син. А Карамазов похвали малкия актьор, че е работил много лесно с него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама