Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8470918 www.bgdnes.bg

Becky G с нов сингъл и социална кауза за ученици в неравностойно положение

„Аз бях един от тези ученици, а в момента повечето от тях не разполагат с нужните средства, за да продължат обучението си от вкъщи“, споделя Becky G

Международната суперзвезда Becky G издаде нов сингъл, озаглавен „They Ain’t Ready“, заедно с музикално видео. Гледайте тук. С цел да подпомогне локалната си общност по време на създалата се международната здравна криза, провокирана от COVID-19, Becky пусна в продажба лимитирана серия тениски с кауза. Всички приходи ще бъдат дарени в подкрепа на организацията „Los Angelis Students in Need“. Тениските са налични тук.

Реклама

„Песента „They Ain’t Ready“ винаги е била една от любимите ми записи на английски език. Въпреки това, признавам че този релийз е сладко-горчив. По онова време идеята на парчето беше да вдъхнови хората да се борят за любовта и да бъдат заедно, въпреки различията си. Днес то е не само посветено на това, но и на надеждата. Предвид ситуацията в страната [САЩ] в момента, моите приоритети напоследък са да образовам себе си максимално относно COVID-19 и да открия възможно най-много начини да помогна и дам на другите. Тази криза рефлектира върху целия свят, но последствията, които виждам с очите си в общността ми в Ел Ей са опустошителни. Тъй като това е първият ми релийз откакто се случи пандемията, реших да помогна на учениците от LAUSD. Те имат над 700 хиляди деца в системата си, 80% от които живеят в бедност. Аз бях един от тези ученици“, споделя Becky G.

„Повечето от тези деца нямат достъп до нужните ресурси, за да продължат образованието си от вкъщи. Материали, като компютри и интернет връзка, както и химикалки и хартия за писане, са трудно достижими в момента. Много ученици разчитат също на храната, предоставена в училищата, а сега нямат гарантиран обяд в чиниите си. 100% от приходите от всяка продадена лимитирана серия на тениските „They Ain’t Ready“ отиват за помощния фонд „LAUSD COVID-19“. Заедно можем да се уверим, че никое дете няма да остане гладно или да прекъсне образованието си по време на тези несигурни времена. Обичам тази песен, обичам града си и това да съчетая двата си свята в опит да помогна на другите е правилното решение. Ще продължавам да давам на тези, които имат най-голяма нужда, а това е една от първите крачки да го направя“, коментира още.

За Becky G

23-годишната изпълнителка, автор и акртиса, Becky G, е родена за светлините на прожекторите, а постиженията й до момента са забележителни. Те включват два #1 хита („Mayores“ & „Sin Pijama“) в класацията на Билборд за латино музика, главна роля във филма Power Rangers и гост роля в наградения с “Еми“ сериал на FOX - Empire. Тя е носител на две Латино американски музикални награди (2018) и на златен плей бутон от YouTube за събрани над 10 милиона последователи в музикалната платформа. Becky G е била на турнета с Katy Perry, Demi Lovato, J Balvin, Fifth Harmony и Jason Derulo, има колаборации с Pitbull, Daddy Yankee, Maluma, Anitta, Natti Natasha, ZAYN, Bad Bunny, CNCO и други.

Becky е обявена от Латино звукозаписната академия за една от „водещите дами в индустрията“ за 2018 г. и от родния си град Ингълууд, Калифорния за принос към испано-обществото. Becky влиза в класациите „18 тийнейджъри, разтърсили поп културата“ на сп. Rolling Stone и „21 под 21“ на сп. Билборд. Наскоро тя получи награда за изключително развитие по време на Латино американските музикални награди през 2019 г., за млад изпълнител, постигнал огромен успех в кратък период от време. Дебютният й албум Mala Santa излезе през октомври 2019 г. и има 8х платинен сертификат в САЩ, платинен в Испания, златен в Мексико.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама