Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8517491 www.bgdnes.bg

Карбовски в афера с плеймейтка

Журналистът заби бивша на Ицо 100-те манекенки

Любовна афера с изкусителна плеймейтка върти Мартин Карбовски.
Топжурналистът заби бившата половинка на Ицо 100-те манекенки - Дениз Хайрула. Водещият си пада по агнешко. От няколко години Мартин обича да вкарва в леглото си млади и сочни девойки. Такава е и Дениз. Плеймейтката е известна като дамата с най-секси и изваяно дупе. За разлика от други участнички в конкурса, Хайрула няма пластични операции и е естествено красива.
"Дениз. Последната жена и още дете. Какво същество е жената, цяло море и нема брег, нема брег", казва по адрес на новата си изгора Карбовски.
Двамата се познават отдавна. Мартин често е част от журито на "Мис Плеймейт". Точно на конкурса Карбовски за пръв вижда Дениз. Любовта им не пламва веднага. Започват да излизат сериозно едва преди няколко месеца. Първата стъпка прави Карбовски. Той атакува плеймейтката в социалната мрежа. Накрая се стига до среща. Още от първите минути разбират, че си допадат страшно много.


Хайрула обича да се хваща с доста по-възрастни от нея. Красавицата до зимата имаше връзка с повелителя на плеймейтките Христо Сираков. След няколко раздели и събирания 100-те манекенки и Дениз скъсаха завинаги, ала остават приятели.


От своя страна Карбовски от десетилетия не може да открие голямата си любов. Зад гърба си Мартин има няколко неуспешни връзки. Повечето от тях са с известни мадами от родния хайлайф. Водещият все удря на греди. От най-сериозната си връзка - с колежката си Марта Евтимова, Мартин има син. Преди нея Карбовски сключи брак с Лилия Попганчева, сестра на театралната режисьорка Зорница София. След като се разведоха, двамата яко се оплюха един друг в медиите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама