Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8563822 www.bgdnes.bg

Дупе за милиони чакат в „Реал” (М)

Испанският колос „Реал” (Мадрид) може да осъществи много добър трансфер това лято, като привлече аржентинския национал Лукас Окампос. Феновете на „белия балет” са не по-малко заинтересовани и от жената на футболиста.
Това е фитнесмоделът Майо Барбейто. Мацката впечатлява с дупе за милиони. Тя има един от най-стегнатите задници, които някога сте виждали. И обича да го показва непрекъснато.
25-годишният нападател очевидно е голям щастливец, защото от години бара тази дупара. А Майо е все по-провокативна и дори тези дни подразни с още по-горещи кадри. На тях аржентинката е полегнала на тревичка край басейнче, а дупето й е облечено само в тънка прашка. На видеоклипче пък се вижда как се забавлява в игра на волейбол с Окампос.
Барбейто е напълно съгласна любимият й да заиграе в „Реал”, тъй като обожава топлия климат. В момента крилото играе в друг испански клуб - „Севиля”. Освобождаващата клауза, която е записана в неговия договор възлиза на 70 милиона евро.
Любопитно е, че по задните части на Майо вече са въздишали в градове като Монако, Марсилия и Милано, където Лукас играеше в последните години. Със сигурност сексбомбата няма да има нищо напротив да развее прелести и на стадион „Сантяго Бернабеу”.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама