Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8602270 www.bgdnes.bg

Тити Папазов: "Левски" е болен, Пеевски е респиратора

Баскетболния треньор на "Левски" и кандидат за собственик на футболния клуб Константин Папазов сравни състоянието на "сините" с коронавирус, а предложението на Делян Пеевски да дари половин милион като нужния за оцеляването респиратор.

"Тръст "Синя България" има право да изрази своето мнение. Представете си някой от Тръст „Синя България“ да беше болен от COVID-19 и да трябваше да ползва аспиратор, дарен от Делян Пеевски. Щеше ли да го ползва? "Левски" е почти болен", коментира Тити в студиото на "Нова".

Реклама

По-рано контролиращия основния пакет акции на ПФК "Левски" АД Васил Божков предложи нов вариант за придобиването на ценните хартии. Бизнесменът предложи да се проведе електронно гласуване сред феновете сред феновете и те сами да посочат името на новия собственик.

"Ако господин Божков е добронамерен и смята, че с електронно гласуване ще бъде избран най-достойният, нека разбере, че наистина нямаме време. Искам да се обърна към господин Божков и да го помоля да не бъде толкова коравосърдечен към толкова много хора. Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на "Левски", каза още Тити..

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама