Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8604407 www.bgdnes.bg

Лютите чушки са ваксина №1 срещу Ковид-19



Лютите чушки са най-ефикасната и непобедима ваксина срещу Ковид-19. Убиват всякакви вируси и зарази, вдигат имунитета и ви правят железни.
Това сподели пред "България Днес" родопчанинът Фердун Абдулрахман. 54-годишният мъж е непобедим рекордьор по надяждане с люти чушки у нас.
50 огнени пиперки за 3 минути глътна строителният техник на фестивала на лютата чушка в Кирково. Постижението му се превърна в недостижимо за никой друг в България и в претендент за рекордите на Гинес.
"Гарантирано лютите чушки са щит за организма, повярвайте ми. По пазарите вече се продават, а някои стопани отглеждат в саксии, градини и оранжерии люти чушлета, които скоро ще бъдат готови. Хапвайте на всяко ядене, освен ако нямате проблем със стомаха" съветва читателите на "България Днес" здравият родопчанин.
След феноменалното си представяне Фердун няма никакъв проблем нито с корема, нито с други важни органи. Дори обича да изяжда по 3-4 пиперки преди обяд и вечеря, за да му се отвори апетита.
Фердун вече отказва да се явява на състеззания по надяждане с люти чушки, тъй като всички потенциални опоненти се отказват в мига, в който разберат, че ще се борят с него. Дори последният път получил награда от 60 лв за неучастието си от организторите на фестивала.


Непобедимият чушкоядец е експерт в строителството. Преди това девет години е бил директор на училището в близкото село Кърчовско. Бил е преподавател по информатика, математика, физика и физкултура.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама