Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8604948 www.bgdnes.bg

Бащата на ЛиЛана Христо Деянов: Найденов да не се занимава с дъщеря ми

Бащата на ЛиЛана, някогашният музикант, който се посвети на здравеопазването, Христо Деянов скочи на бившия съдружник на Васил Божков - Цветомир Найденов заради публикациите на бизнесмена в социалните мрежи, в които сочи Деянова за любовница на укриващия се в Дубай олигарх.

Деянов написа в профила си във Фейсбук:

"Ето какво е написал Найденов във Фейсбук /цитатът е копиран от портала abv.bg, публикуван в Gong.bg/:

Реклама

"Най-печалният ни гангстер според САЩ ...ще прави избори за Левски. За членове на ЦИК ще сложи Лилана, Елена и Йоанна. Доставчик на софтуера ще е ОПГ Лилана за да е всичко честно....WTF????" ...

Нека това лице Найденов да не се занимава с дъщеря ми! Нито го познавам, нито имам желание да му чета глупостите, но нека да остави дъщеря ми Лили на спокойствие, която вече цял месец е в ареста. Предполагам, че ако се направи безпристрастно разследване на дейността на този индивид през годините, ще се установят хилядократно по-големи нарушения, отколкото обвиненията на спец. прокуратурата към дъщеря ми Лиляна с обвинения за участие в ОПГ. Нека това лице да се занимава със своите деца, ако има такива, а не да подмята името на дъщеря ми на ляво и на дясно! Нито я е създал, нито я е отгледал, нито я е възпитал и изучил, за да има право да се занимава с нея и непрекъснато да подхвърля името и за нечисти цели и битки с други хора за които само той си знае!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама