Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8605128 www.bgdnes.bg

Топдизайнерката Кремена Халваджиян: Много ми е мъчно, че ме махнаха от "На кафе"!

С Гала предаването ни е като детенце, заедно го започнахме, сега е само тя

"Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от "На кафе" и в момента не работим с моята асистентка там. Но такъв е моментът за телевизията - налага се да се работи със съкратени бюджети. И за съжаление много хора са в моята ситуация, това не е новина. Няма как да кажа, че не ми е много, много мъчно, защото аз съм от създаването на телевизията, още когато беше кабелна, а да не говорим, че за нас с Гала предаването "На кафе" ни е като детенце, създадено по специален начин с цялата ни любов".
Това сподели пред "България Днес" топстилистката Кремена Халваджиян, която само преди дни бе съкратена от магазинното женско предаване "На кафе".
"От хората, които бяхме в самото начало, остана само Гала, на която в момента й е много мъчно, разбирам я. Но това между нас не е свършило. Ще изчакаме да приключи кризата, пък да видим какво ще се случва след това", допълни още най-успешната ни стилистка.
В момента предаването се обслужва от гардеробиерки и излиза ваканция от юли месец. Вероятността обаче да остане с огромния си екип, който е сега, и наесен, е твърде малка, казват запознати.
"Знам, че някои хора ще кажат, че трябва да съм обидена на телевизията, но не. Аз реших да подходя с разбиране към кризата. Тя е повсеместна навсякъде и досега се държа по-трезво, макар че ми е болно, защо да го крия. Но не ми е в характера да се оплаквам", сподели Кремена Халваджиян.
С колежката си Гала Кремена се познава от години. Предаването, в което са част от създателите, успява да се наложи като най-харесваното женско токшоу у нас. Започва 2000 година. "С Гала минахме през различни периоди, но си оставаме най-близки. Не знам как се е зародило приятелството ни. Хората се намират и остават заедно. Аз имам приятели още от първи клас. С Гала е вид любов от пръв поглед. Просто се усетихме и за дни станахме близки. Е, изсипаха кофи за интриги между нас, но ние минахме с 200 километра в час през всичко и имам чувството, че някой ден ще си седнем главица до главица и ще си стареем заедно", казва за приятелството си с водещата на "На кафе" Кремена.
Двете красавици си приличат - освен външно, характерите им са почти еднакви. И двете харесват и не понасят едни и същи неща. Чувствителни, екстравагантни, борбени и успели, Кремена и Гала са вдъхновение за повечето жени. Много хора им завиждат за стотиците обувки, луксозни коли и любящи мъже.
"Знам, че сигурно има и хора, които не ни харесват. Но преди да побързат с негативите, нека се замислят, че всичките тези неща не падат даром. Те са плод на дългогодишен труд и страст към работата. От малка реших да стана стилист, макар че съм завършила музика - виолончело, но след като баща ми почина, спрях да свиря завинаги. След това се появи детето и като поотрасна, имах агенция за недвижими имоти за кратко. Правех го, защото от това се изкарваха пари в този период. Средствата от имотите финансираха клиповете на Маги по това време. Със стайлинг се занимавам от малка, още от първи клас. Дори са ме гонили от училище, подстригвали са ме за назидание, ходех нарисувана с темперни бои. Професионално започнах да се занимавам с първите клипове, които Маги започна да записва - на Дичо и различни фолкизпълнители. Първият ми ангажимент с предаване беше "Сладко отмъщение" и след това "На кафе" с Гала. От тогава се изредиха много, много предавания", спомня си Кремена. Поставила началото на професията на стилиста у нас, тя е абсолютен монополист в този бранш. Има подчертан екстравагантен стил, който рядко може да се копира. 50-годишната красавица е пример за това, че ако правиш това, което ти харесва, успехът рано или късно идва. "Не съм привърженик на максимата, че зад всеки успял мъж стои една силна жена, защото никога не съм била в сянката на съпруга си - Магърдич Халваджиян. Ние гледаме в една посока, но сме различни като хора", споделя тайната за щастливия си брак Кремена Халваджиян.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама