Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8613057 www.bgdnes.bg

Сузанита лъсна по дупе

17-годишната певица не спира с провокациите, показа как се вози в кола само по бельо

Скандалната 17-годишна изпълнителка Сузанита едва излезе от клиниката за лечение от наркозависимост и отново започна с провокациите. Щерката на фолклегендата Орхан Мурад изимитира своята кака Андреа, с която навремето имаха обща песен „Строго забранено”.


Доскорошната любима на Кубрат Пулев-Кобрата намери утеха от раздялата, като започна да си пуска разголени снимки и клипчета в социалните мрежи. На едно от тях тя вдига нагоре рокличката си и задните й части лъсват само по прашки, докато се разхожда. Абсолютно същото сега направи и 16 години по-малката Сузанита. Както ходи със зелено спортно панталонче, тя рязко го сваля и остава само по еротични гащички.
В друго кратко видео, публикувано в социалната мрежа инстаграм, ученичката не се свени да покаже как се вози само по бельо в автомобил до шофьорското място. Певицата е само по бели прашки от световноизвестна марка. Тя е вирнала голия си крак през прозореца на вратата, с което пречи на тайнствения шофьор на вижда страничното огледало за обратно виждане.
Появи се и суров клип от първите изяви на Сузи пред камера, в които тя тресе голите си задните си части на седалка на кола. Получава наставления от режисьор, а кадрите явно са подготвяни за официално видео към песен. 
Само преди дни Сузан Мурадова, както е истинското и име, проговори за престоя си в клиниката за наркомани, където бе допреди месец.
„Случи ми се нещо доста неприятно. Съвкупност от неприятни моменти и тогава търсех утеха. Намерих я в забранените субстанции. Сега съм напълно чиста, но не мога да кажа, че вече съм независима. Това изисква време. Бях само месец в клиниката и не твърдя, че съм излекувана. Продължавам, като посещавам дневен център”, призна Сузанита в рубриката „Нищо лично” по Нова телевизия пред журналиста Краси Боев. Бащата на младата звезда също успокои феновете й, че тя вече е добре.
„Сузи е повече от добре. Здрава е, наддала е около 14 килограма за месец. Виждам, че е мотивирана и спокойна. Когато тя сподели открито, че се лекува, някои хора ни питаха дали ние с Шенай като нейни родители не се чувстваме обидени, не ни ли засрамва. Не! Не само, че не сме засрамени, а сме горди с решението й”, обяви пред медията ни Орхан Мурад наскоро. Припомняме, че още преди 3 години в интервю за вестник „България Днес” майката на певицата – Шенай Мурад, призна:
„Да, Сузи пуши цигари, защото аз съм й разрешила. Тя сама трябва да осъзнае после, че не трябва да го прави. Алкохол не употребява, въпреки че никога не сме я спирали да пие по половин чаша винце или бира. Аз винаги съм била с нея и родител, и приятел. С бой не се възпитава”, каза тогава съпругата на Орхан Мурад.
„Сега социалните са ни погнали да вървят след нас заради Сузанита. Те ли ще ми гледат детето по-добре от мен? Коя майка иска да възпита лошо децата си! Всичко е заради тези клипове. Тя просто е артистична. Нека да вземат на по-високо ниво да следят какво става по дискотеките, колко наркомания има там”, заяви през 2017 година Шени. Самата Сузанита призна, че е разочаровала най-много баба си и дядо си с поведението си, когато е била наркозависима.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама