Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8614865 www.bgdnes.bg

Българка превзе подводния моден подиум

Ина прави рекорд с гмуркане на 200 м дълбочина в Египет, сега позира под вълните 

Подводният моден подиум е завладян от българка!
Ина Димитрова първоначално прави впечатляващи рекорди в дълбините, а след това се превръща в модел на фотосесии под морското ниво. Слага атрактивни дрехи и сътворява красота сред рибите.
Хубавицата е една от известните ни гмуркачи, която през 2015 г. постави световен рекорд и достигна дълбочина от 201 м при тренировъчно спускане във водите на Червено море. С това постижение Ина става една от малкото жени, преминали границата от 200 м дълбочина.
След това решава да надмине себе си. Освен най-голямата си страст - гмуркането, дамата от Благоевград обича и позирането, като успява умело да ги съчетава. Така преди няколко години красивата Ина започва да работи със световноизвестни фотографи и да заснема десетки фотосесии под вода, които впечатляват с визия и стил. "Водата толкова много ме е променила и аз не мога да дефинирам само едно нещо, на което ме е научила", откровена е тя.

Реклама


Благоевградчанката се занимава с гмуркане от около 10 години, а е водолазен инструктор от 6. Следващата й цел е подобряване на абсолютния рекорд от 221 м, който е недостижим от 2004 г.
Димитрова е работила и със световноизвестния артист Христо Явашев - Кристо, като му помага с организацията и логистиката на мащабния му проект "Плаващи кейове" в Италия.


"Трябва да знаем, че в подводния свят ние винаги сме на гости, всичко там е перфектно - не трябва да добавяме, нито да взимаме", откровена е красивата гмуркачка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама