Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8616241 www.bgdnes.bg

Оперират Башар Рашал

Актьорът спукал бъбрек, един месец обикаля из болниците

На спешна операция се е подложил Башар Рашал. Актьорът се бори с неприятни здравословни проблеми в продължение на месец.
През април Рахал получава зверски болки в областта на кръста. Първоначално не обръща особено внимание на това. Дискомфортът за бившия водещ става все по-голям. Лекарствата, които приема, не дават резултат. И Башо решава да потърси помощ в болница.
Лекарите смятат, че актьорът е получил бъбречна криза. Нещата се оказват много по-сериозни. Налага се операция. Башар е със спукан бъбрек. В органа му са открити и камъни.
"Стигна се дотук, защото имаме пропуски в тялото си. От тъпотия може да страдаме дълго и болезнено. На Великден вечерта се оказах в габровската болница "Тота Венкова" със зловещи болки. Не мога да не споделя, че в рамките на един час се събраха цял екип и ме подготвиха за интервенция", признава актьорът.
Операцията е успешна, но мъките за Башо не свършват. В продължение на месец той обикаля болниците за допълнителни изследвания и консултации със специалнисти. През това време Рахал се съветва с куп светила в медицината.
"Цял месец досаждах на лекаря, който ме оперира. Докато лежах вкъщи, го заливах с въпроси и той нито един път не се направи на зает. Всички други от болницата в Габраво показаха почти майчина любов към мен", признава актьорът.
Башо вече е напълно излекуван. Усмивката му отново е на лицето. Рахал с пълна сила работи по нови проекти.
Актьорът е удивен от здравната ни система. В пост в социалната мрежа той изказа куп суперлативи към родните медици.
"Искам да благодаря на всички, които спомогнаха да се излекувам. Тук е моментът да кажа най-важното нещо. Повярвайте ми, наблюдавах ги внимателно непрекъснато. Тези хора се държаха с всички пациенти така. Понежа знам какво ще кажат хейтърите, не беше специално отношение към мен, защото съм публина личност", казва актьорът.
Желаем му повече да няма здравословни проблеми.

Май изкарал коронавируса

Тежка година има Башар Рахал. Освен проблемите с бъбреците актьорът е на мнение, че е изкарал и коронавируса. Това се случва в началото на годината.
Башо се чувства зле, дни след като се завръща от почивка в Тайланд.
"Имах същите симптоми като на вируса. Всичко ме болеше. Не можех да стана от леглото. Два дни бях като парцал. Никога не съм бил в това положение", призна преди време актьорът.
Все пак той не се е тествал, за да провери дали има антитела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама