Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8619413 www.bgdnes.bg

Дърпат Николета за порно

Лозанова провокира американец по дупе

Кой, ако не Николета?! Бива ли скандал без най-одумваната силиконка на Републиката?! Този път става дума за хард еротика скандал - направо порно!
Плеймейтката и нейните разголени снимки са толкова известни, че вече не са храна за очите само за Балканите и Източна Европа. Пловдивчанката, която смени Ники Михайлов с Валери Божинов (на когото му роди щерка) и после пак се върна при Ники Михайлов, събра погледите и отвъд океана. В Щатите нашата Николета е най-желаната за... розови филми.
Всичко се случва заради поредна разголена снимка на Ни Ло. Брюнетката изкусително позира по потник и инфарктно изрязани бели прашки. Силиконовите импланти, на които Лозанова обикновено залага и ги навира в обектива, този път са във фокуса. Сега на преден план е задната страна, дупето, оформено от безкрайни повторения клекове във фитнеса.


И докато всички онлайн фенове и фенки хвалят формата на Николета, един стига по-далеч от всички останали. "Този задник ще изглежда по-добре с мен!" - много просташко изказване, било то и по адрес на плеймейтка. Оказва се всъщност, че човекът иска да прави бизнес с нашенката. Иска да я снима във филм за възрастни. И тя да е в главната роля. Авторът на неприличното предложение се казва Дред, който явно е известно име в средите на порното в САЩ. Цветнокожият актьор е на 62 години, висок 196 см, показва бърза справка в интернет. Притежава редица номинации и отличия от американските порно оскари заради... притежанието си. Николета, разбира се, не даде знак, че е разбрала за какво става дума.


Тя е заета с други неща. Откакто се разрази онзи скандал и тя обяви, че повече няма да се занимава със своя бизнес с бельо, търси други опции да печели пари. Напоследък предприемчивата Ни Ло навлиза във водите на криптовалутите. "Това е като да имаш швейцарска банкова сметка в задния си джоб", казва самата Николета. Каквото и да означава това.
Освен това Ни Ло напоследък се фука, че пие хранителни добавки от Дубай, за да поддържа форма.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама