Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8619418 www.bgdnes.bg

Андреа бита само за 5 минути

Сапунена опера спука балона

Синята уста на певицата била театър, подозират феновете й


Евтин театър ли разиграва Андреа?
Това е въпросът, който си задават почитателите на певицата, които с трепет следят драмите между нея и Кубрат Пулев.
След като се показа с насинена и подута устна и послание към снимката - "Извинявай, че казах истината", всички предположиха, че Кобрата е наказал блондинката за информацията, която изнесе за него през последната седмица. Фотосът бързо изчезна от социалните мрежи и малко след това Андреа се оказа жива и здрава, без никакви видими следи от насилие.
Това накара последователите на певицата гневно да предположат, че чалгарката разиграва театър и се опитва да се изкара жертва на боксьора. Певицата продължи да демонстрира живот на щастлива и свободна жена и така и не отговори на запитванията на феновете дали е яла бой.
Насиненото лице на Андреа беше поредната провокация на блондинката. Дни наред тя разкриваше тайни за връзката между Кобрата и възлюбената му Розали, с която спортистът имал връзка от около четири години, но певицата чак сега разбрала. Както "България Днес" първи писа, Кубрат и въпросната дама - собственичка на фирма за недвижими имоти, притежават общ имот на стойност 82 бона.
Раздялата с Кобрата има и благоприятно въздействие върху Андреа. Певицата споделя, че е започнала да тренира и с правилна диета е свалила цели 10 килограма само за две седмици. Андреа прекарва голяма част от времето с приятелката си Моника Валериева, двете често вилнеят из нощните заведения.


Дали блондинката е яла шамари от дългогодишния си възлюбен, или всичко е било цирк, все още не е ясно, но всички от обкръжението на певицата са категорични в едно - Андреа не трябва да мълчи, ако е жертва на насилие!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама