Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8621376 www.bgdnes.bg

Бившата на Виери само по лентички

Моделката още не може да намери заместник на Бобо

Бившата половинка на Кристиан Виери – Джазма Кендрик, подлуди мъжете. Моделката се пусна по-секси от всякога.
Тя позира по лентички, които би трябвало да играят ролята на бански костюм. Вместо това те едва покриват зърната на гърдите й. Манекенката позира с един от моделите на известна модна марка. Той е от новата колекция, която е за лято 2020. Джазма бе избрана за лице на линията.
Кендрик е сред най-търсените модели на бански костюми в последните няколко години. Тя често е сравнявана с Наоми Кембъл, като не малко модни експерти вече е коронясаха като нейната наследничка.


Кендрик и Виери бяха заедно около година. Връзката им започна след запознанство на ревю в Милано и бе изпепеляваща. Двамата не криеха страстта си дори на обществени места.
Разделиха се изненадващо в края на лятото през 2017 г. Скоро след това Бобо я замени с Констанца Карачоло. Мнозина очакваха, че поредната бърза свалка на плейбоя, но не познаха. Виери и Констанца вече са семейство и две деца.
За разлика от бившия нападател Констанца все още няма мъж до себе си. Така и не намери заместник на Виери. Вместо това се е съсредоточила изцяло върху кариерата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама