Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8626754 www.bgdnes.bg

Халваджиян проби в Корея

Последният хорър филм на продуцента превзема азиатския пазар

В далечна Корея проби Маги Халваджиян.
Продуцентът успя да уреди излъчването на един от филмите си чак в Азия. Лентата вече се върти с голям успех по кината в Южна Корея. Маги не успя да скрие радостта си от поредния голям успех, който постига.
"Един от филмите ни тръгна в Корея", хвали се Халваджиян.


Лентата носи името "Нощен свят". Жанрът е хорър. Филмът е сниман през 2017 година. Сюжетът не предлага кървави сцени и безскрупулни убийства, характерни за този жанр. Продукцията е международна.
От едната страна са Халваджиян и неговият партньор Силвестър Йорданов. От другата е италианският филмов продуцент Лорис Курчи. Халваджиян има сериозни връзки на Ботуша. Той заимства идеи от италианските си колеги за различни проекти. Маги от години се познава с Курчи, който пише й сценария. Двамата от няколко години планират мечтания проект. Режисьор на страшния филм е чилиецът Патрисио Валандарес. Лентата е заснета изцяло в България.

Реклама


Голямата звезда в проекта на Халваджиян е Робърт Инглънд. Зад гърба си американецът има десетки участия в хорър филми. Във филма участват само популярни родни актьори. Диана Любенова влиза в образа на съпругата на главния герой - Брет. Лорина Камбурова също може да се похвали с роля във филма на Халваджиян.

Тя играе мистичната Зара, която успява да омая главния герой. В лентата се появява и Атанас Сребрев. Игралият рамо до рамо с Хавиер Бардем в "Да обичаш Пабло" има малка роля във филма на Халваджиян.
Текст под снимки:


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама