Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8630178 www.bgdnes.bg

Търсят двойници на Мутафчийски Ако приличате на Мангъров или Кантарджиев, ще давате онлайн "брифинги

Иво АНГЕЛОВ

Двойници на членовете на Националния оперативен щаб се търсят в цялата страна. Нестандартната идея е на верига игрални зали, а интересът расте с всеки ден.
Може да кандидастват всички пълнолетни българи, които са на над 18 години и приличат на едно от трите най-популярни лица по време на пандемията от коронавирус - ген. Венцислав Мутафчийски, проф. Тодор Кантарджиев или доц. Атанас Мангъров.
"Кандидатствай, ако мислиш, че си добър имитатор, притежаваш актьорски способности или друг таланти, имаш чувство за хумор и искаш цяла България да види твоите умения", гласят условията на конкурса.
"Не искаме да осмиваме никого, а да внесем добро настроение по време на пандемията. Имитациите датират още от времето на Чарли Чаплин, който се явява на конкурс за свои двойници и завършва на трето място. Конкурсът няма състезателен характер - който се справя добре и прилича визуално на един от тримата, ще бъде избран", коментира пред "България Днес" Стелиан Димитров, който е част от маркетинговия екип на компанията и е създател на първата имитаторска формация в страната от близкото минало - Faked Stars. Той уточни, че вече няколко души са изпратили свои видеа с имитации, като крайният срок за участие е 10 юни т.г.
Избраните двойници на Мутафчийски, Кантарджиев и Мангъров ще участват в забавни онлайн "брифинги", както и в развлекателни събития на живо. Ще им бъде осигурен екип от сценаристи, режисьори, гримьори, костюмографи и оператори, както и заплащане и поемане на всички разходи по спане, храна и транспорт.
"Едва ли има известен български политик, който не е имитиран през годините. Още от времето на "Каналето", като продължим с "Шоуто на Слави", а днес най-популярните имитации се правят с музикални образи в "Като две капки вода". Очакваме интересът към конкурса да се засили през следващите дни", обобщи Димитров, чиято идея е да има нещо положително във времената на коронавирус.

Т

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама