Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8631754 www.bgdnes.bg

Синът на Софи Маринова - Лоренцо: Ох, дано да нямам любовния живот на мама

Певецът харчи парите си за кола, мечтае да не го свързват само с майка му

"Не съм готов за сериозни връзки!"

С това признание Лоренцо разкрива пред "България Днес", че отново е ерген и е готов за нови, но не сериозни връзки.
Синът на най-известната българска чалга изпълнителка Софи Маринова споделя, че се чувства малък и не толкова узрял, за да изживее голямата любов.
"Отношенията с последното ми гадже финишираха. Няма кой знае какво за казване. Аз съм много малък за сериозна връзка и не успях да се кротна с едно момиче. Не съм за сериозна връзка на този етап", разказва Лоренцо, който доскоро афишираше новото си гадже в мрежата.
Певецът признава, че иска да има семейство и жена, но определено не на този етап от живота си.
"Ох, дано да нямам любовния живот на мама!", подхвърля шеговито младият изпълнител, докато темата на разговора се завърта около гаджетата и примера, който има от майка си Софи Маринова. Досегашните връзки на певицата бяха белязани със страст, скандали и непрекъснати разправии. Последната й изгора Гринго например лежа в затвора, Софи го чака, след това се ожениха и после бързо се разведоха. Певицата обвини Гринго, че я побийва, но в крайна сметка двамата пак се събраха и в момента изглеждат щастливи. Явно обаче синът на Софка си е взел необходимата поука от любовния живот на майка си и не иска да повтаря нейните грешки.
На въпроса дали има отношение към връзките на супер известната си майка, Лоренцо е категоричен: "Майка ми с когото и да е била, аз се разбирам перфектно с него. Това с кого има връзка тя, изобщо не е моя работа. Тя си знае най-добре. Майка ми е най-големият пич на света, с нея сядам и си говоря като с най-добрия ми приятел", разкрива 17-годишният певец.


Лоренцо споделя, че през последните месеци, докато трае извънредното положение, е почти неразделен със Софи. Не вярват в коронавируса и според тях ситуацията е силно преувеличена. Двамата се възползват от свободното си време и го посвещават на семейството си.
"По цял ден с майка ми гледаме филми, возим се безцелно с колата, правим си разходки в парка, пеем, слушаме музика. Шапка на тояга сме, добре ни е" - разказва ежедневието си Лоренцо. Той е категоричен, че след като се завърне (виж стр. 7), купонът в дискотеките и баровете ще бъде много по-качествен и добър от моментите преди пандемията. Според младата музикална надежда народът и изпълнителите са зажаднели за партита и дискотеки. Синът на ромската перла разкрива, че е частен ученик и очаква да бъде привикан за изпитите, които трябва да държи тази година.
"В училището в Етрополе съм на самостоятелна форма на обучение. Не че се хваля, но съм добър в училище", казва единадесетокласникът.
Лоренцо се радва, че тази година не завършва, и е категоричен, че неговият бал ще се помни дълго време.
"Дано да няма втора вълна другия май. Моят бал ще е нещо страшно, няма да е скромна сбирка със сигурност", крои планове бъдещият абитуриент.
На въпроса как се справят финансово, Лоренцо вдъхва спокойствие и споделя, че всичко в гласовитата му фамилия е наред.
"Имахме си заделени пари настрани и успяваме да се справим. Жалко е за хората, които нямат никакви възможности, за тях е най-трудно. Цялото ни семейство се крепи на нас двамата, трябва да се подкрепяме в такива трудни моменти."
Противно на очакванията, Софка и Лоренцо нямат бели пари за черни дни, те разчитат на спестени от момчето средства, с които имал намерение да си купи кола.
"Не сме пестеливи, даже въобще. Аз с помощта и на майка ми спестявах пари, за да си купя хубава кола, когато стана на 18 г. през август. Като гледам, тази кола няма да има кой знае къде да я карам и се наложи да бръкна в тези пари", разказва татуираният младеж.
Плановете на тийнейджъра се въртят около шофьорските курсове. Старта им отлага заради записването на две нови парчета.
"Няма да имам време да науча листовките, затова ще изчакам малко. Пускам две нови песни само до няколко седмици, след това още. Песните са купонджийски, точно като за разгара на сезона", обяснява Лоренцо. "Искам да получавам от музикантите повече уважение. Не искам да съм само Лоренцо на Софи, а да ме оценяват като самостоятелен изпълнител. Това мечтая да постигна след време" - казва младият изпълнител.
Лоренцо си признава, че понякога използва услугите на вуйчовците си, за да го пазят от напористи фенове. По думите му в последните години интересът към него се засилва и често е обект на атаки от фенове, които напират за снимки. Интересът от различни момичета дава повод и за раздора му с бившето му гадже, което по думите му било ревниво. "Имам проблем с ревността към мен и до голяма степен това разруши 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама