Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8636996 www.bgdnes.bg

Натали Трифонова БИ ШУТА на гаджето

На сексапилната синоптичка й писнало да чака годежен пръстен

Една от най-желаните жени у нас остана сама!
Сексапилната синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова би шута на дългогодишното си гадже Доан, научи "България Днес".
Блондинката не вижда смисъл да продължава да бъде с младежа, след като той не й предлага брак. Дългокраката хубавица скоро ще навърши 29 години и иска да създаде семейство. Трифонова поставя неколкократно въпроса за брак и деца пред Доан, ала младежът все увърта.
"Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо", признава Натали.
След дълго чакане накрая на Трифонова й писва. Тя решава да се раздели веднъж завинаги с Доан. През годините двойката си е "взимала почивка" един от друг, но след няколко седмици отново се събираше. Окончателният крах на връзката им настъпва в началото на миналия месец.
Откакто не с Доан, Натали изтрива почти всички снимки с мургавия младеж. Трифонова набързо прежалва бившия си приятел. Колеги на Натали от Би Ти Ви издават, че на нея изобщо не й личи да е изпаднала в дупка и да е в депресия от раздялата. Напротив - дългокраката синоптичка го удря на живот. Тя излиза с приятелки, когато няма ангажименти рано сутрин в телевизията.


Доан е ученическата любов на сексапилната блондинка. Двамата са в един клас и стават гаджета още като тийнейджъри. Заедно са почти десет години. Доан от години развива успешен бизнес. Той активно управлява част от фирмите на семейството си в България. Често пътуванията на Натали и Доан по света са свързани с работата на младежа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама