Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8638242 www.bgdnes.bg

Мария прецака Алисия

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем.

Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро.

Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас.

"Новият ми дует е с Тони Стораро! Не за първи път работим заедно. Общите ни песни се харесват и мисля, че ни се получава. Песента отново идва от него и е изцяло в стила му. Успяхме да заснемем и видео", сподели тогава Алисия. Те не не издаде никакви подробности, освен че с партньора й залагат на по-различни образи и сюжетна линия.

Реклама

Песента трябваше да излезе в средата на март. Точно тогава се развихри пандемията от коронавирус. Затова Алисия сподели със своите фенове, че двамата с Тонито са решили да отложат пускането на парчето за след края на извънредното положение.

Докато тя чака напористата Мария я изпревари! Записа дует с Тони Стораро за отрицателно време.

"Сладурчета, записахме я! Ще се избухва яко", обяви звездата на "Пайнер" в средата на май. Мария дори публикува в социалните мрежи и няколко фотоса от звукозаписното студио. И добави, че двамата с Тони Стораро от години искали да направят нещо заедно, но едва сега е настръпил момента за това.

Премиерата на "В сезона на греха" беше снощи. В него Мария отново залага на сексапила. Певицата е повече от гореща особено в някои кадри. Тя е заложила на много модерна и младежка визия, изцяло в тон с лятото. Клипът е сниман в заведение в Пловдив.

И докато Мария се похвали на всички с дуета си с Тони Стораро, мнозина се питат какво става с този с Алисия. "България днес" опита да се свърже с изпълнителя за повече информация, но не успя да го открие. Все пак от фирмата му "Диапазон рекърдс" успокоиха феновете на колаборациите му с бившата на Валери Божинов.

"Дуетът ще бъде факт скоро. Все пак разбирате, че март и април бяха доста особени заради епидемията. Скоро ще бъде факт и този дует", споделиха от фирмата пред "България днес".

Тони Стораро е един от любимите партньори на Алисия на сцената. Двамата имат три дуета до момента - "Не давам да си чужда", "Добре ти беше" и "Златото на тати". Всеки един от тях се радва на радушен прием сред феновете на лекия жанр.

Интересен факт е, че един от последните хитове на звездата на "Ара" е с друг представител на фамилия Стораро - Емрах. Песента й "Душо моя" с по-малкия син на Човека-глас бе сред хитовете на зимата. Изпълниха я дори на концерта по случай рождения ден "Планета" през декември в Пловдив.мъжете от фамилия Стораро се радват на успех

Реклама
Реклама
Реклама