Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8641153 www.bgdnes.bg

Мис България оглежда апартамент

Нов апартамент в покрайнините на София огледа Мис България 2019 - Радинела Чушева, видяха топпапараците на "България Днес".
Красавицата и ексадреналинка от "Господари на ефира" бе забелязана да паркира мощния си джип пред нова сграда в столицата, след което се отправи с бодра крачка към вътрешността й. В синхрон с топлото време Радинела залага на лятна рокля, кожено яке и еспадрили.


След като излиза от колата си, видимо сънена, красавицата нарамва раницата си и се запътва към блока. Докато миската влиза в сградата, около нея се суетят работници, които извършват довършителни задачи по фасадата на жилището. Скъпата кола на моделката, паркирана буквално на строителната площадка, прави впечатление на един от работниците, който я оглежда отблизо. Останалите разпалено коментират самата красавица.

Реклама


"България Днес" потърси моделката за коментар относно новото жилище.
"Не си купувам нов апартамент, имам отдавна мой дом, в който живея", лаконична бе Чушева.
Тя допълни, че за нея обстановката не се е промени много от налагането на карантината и животът й протича по същия начин, както по време на извънредното положение.


"Още нямам работа, чакам да започнат отново дефилетата, но и летният сезон е по-слаб, така че положението е същото като отпреди няколко месеца", коментира последната Мис България и добави, че чака с нетърпение възможността да се пътува навсякъде по света.
"Чакам да отворят окончателно вече всички граници, за да мога да пътувам. Въпреки това вероятно екскурзията ми до Мексико няма да се осъществи тази година, но със сигурност ще отида до някои страни в Европа", добави още Радинела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама