Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8646024 www.bgdnes.bg

Дарина Павлова с нови цици за ЧРД

Получих всичко, което исках, категорична е Мадам Мулти

57 години чукна красивата вдовица Дарина Павлова и си подари нови, по-впечатляващи гърди, научи "България Днес". Мадам Мулти изкара празника си в компанията на приятелка в Щатите, а отбелязването на новата придобивка в интернет бе с думите: "Получих всичко, което исках". Бившата актриса, която съвсем наскоро се раздели с просторното си жилище насред Рим, реши да се впусне в пътешествие с най-добрата си приятелка, с която си припомниха вълнуващи мигове и купони заедно. Празникът не пропусна да честити и Сандро Рубини, доскоро асистент на Дарина, но вече на свободна практика.

След празника си Павлова ще погостува и на другите си две деца - Паола и Илия Калоян. Третата - Венцеслава, живее в Дубай и дотам Мадам Мулти поне в момента няма да пътува. На въпрос на фен дали се вълнува от факта, че името й излезе в списъка на братя Бобокови, оценяващ богатството на най-имотните хора у нас преди 15 години, Дарина не пожела да отговори.


"Не знам защо да си богат вечно трябва да е проблем. Хората, вместо да се стремят да изкарват собствени пари, завиждат на тези, които имат. Не това ще ви направи богати, а работата и отношението, което влагате в нея", сподели преди време Дарина на въпрос на медия дали се чувства виновна, че е милионерка Павлова. "Парите не ме направиха щастлива, но ми купиха щастливи моменти", обяснява често Мадам Мулти, която у нас е популярна най-вече с участието си във филма на Рангел Вълчанов "А сега накъде", където се съблече гола и показа изключителни физически данни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама