Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8646031 www.bgdnes.bg

Цесекар заби фризьорка

Митко Митков-Пищова си хвана кака

Теодора пъчи силикон и надути джуки

Цесекар заби скандално гадже! Младата надежда на "червените" Митко Митков си хвана отракана кака с впачатляваща визия. Наричащата себе си Бебка мадама гордо показва огромен силиконов бюст и надути джуки. Корекциите по тялото изглежда не са чужди за новото гадже на футболиста на ЦСКА, чието излъчване е доста предизвикателно. Нейното истинско име е Теодора Янева и двамата с Митко по всичко личи са съвсем прясна двойка. Новото гадже на футболиста е сбъднала мечтата на повечето моделки и плеймейтки - има собствен салон за красота. Тя го е кръстила с "оригиналното" име "Бебка" и предлага различни процедури за разкрасяване. Като типично гадже за футболист Теодора се е оборудвала с миниатюрно кученце, което е нейна вярна компания из столичните заведения.

Силиконката видимо е с поне няколко лета по-голяма от 19-годишния Митков, който е един от любимците на публиката на "Армията". Повечето приятели на таланта са силно впечатлени от новата му мацка, някои от тях дори са притеснени. "Да не стане накрая като с Божинката", предупреждават го негови авери. В момента Митков играе като преотстъпен от ЦСКА в "Дунав". След края на сезона той ще се завърне на "Армията" и ще се бори за мястото си в отбора. 19-годишното крило дебютира през този сезон за "червените" в евротурнирите, но заради голямата конкуренция бе изпратен под наем в Русе да трупа игрова практика. В началото на сезона Митков вкара първия си гол за ЦСКА при равенството 2:2 с "Етър". Попадението от далечна дистанция бе изключително красиво и бързо превърна Митко в любимец на феновете. На "Армията" роденият в Червен Бряг талант е познат с прякора Пищова . "Защото съм бърз или защото гърмя в мачовете, не знам", казва самият Митко. Той е наричан още Ел Пистолеро подобно на игралия в ЦСКА преди години панамец Хосе Луис Гарсес, който впоследствие влезе в затвора.
От своя страна Митков спечели феновете на ЦСКА още повече с думите си, че никога не би предал отбора, за да отиде в "Левски". Мечтата на таланта е да се задържи на "Армията" и да вкара победен гол на|"сините" в дербито.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама