Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8648104 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Нора Недкова: Имам гадже

Готова съм за семейство и деца, казва изкусителката

Сериозно гадже си има Нора Недкова. Плеймейтката върти любов с тайнствен мъж от няколко месеца. Новината потвърди самата силиконка пред "България Днес".
"Вярно е, че имам мъж. Не желая да афиширам кой е. Мога да кажа само, че не е от светските среди", повдигна леко завесата бившата брадърка.
За новия на Недкова се знае само, че е българин. Малко по-възрастен от бившата брадърка.
Нора и гаджето изкарват карантината разделени. Въпреки това те не развалят отношенията си. А напротив - стават по-близки и се опознават още повече. Говорят постоянно по телефона, пишат си съобщения по всяко време на денонощието. Научват нови неща един за друг.
Недкова е хлътнала яко по новия. Тя е готова след година-два да мине на следващото стъпало от живота си - да създаде семейство. Фурията вярва, че гаджето й е идеалният мъж за нея.
"Още малко и ще съм готова да имам семейство и деца. Сега съм на 26 години. Млада съм за такива неща. Мисля, че съм открила правилния човек. Искам още малко време да се порадвам да живота. Да пътувам, да излизам. След като имам семейство, животът ми няма да е като сега", признава Нора.


Недкова е една от най-желаните плеймейтки. Слухове са я пращали в леглото на Слави Трифонов, Ицо Стоте манекенки и куп други популярни личности в България.
Нора обича да пази личния си живот в тайна. Тя рядко афишира връзка. Изглежда сега е много влюбена и нещата са доста сериозни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама