Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8648626 www.bgdnes.bg

Крисия със заря за ЧРД

Зрелищен 16-и рожден ден спретна Крисия!


Певицата, която изгря на телевизионния екран като малко момиченце, вече е сериозно стъпила в тийнеджърството и доближава пълнолетието.


Личния си празник Крисия посреща още в неделя вечерта, когато получава изненадващ подарък - лична заря. Фойерверките озаряват небето над Разград, където певицата е в компанията на родителите и сестрите си. За програмата е броена сериозна сума пари, но майката и таткото плащат с радорт, за да зарадват отрочето си. За дискотеки още й е рано, а и нощните заведения не са отворени, така че изпълнителката избира домашния уют. Въпреки че е на възраст, в която идват първите трепети на любовта, Крисия все още си няма гадже.

Реклама


Традиционно всяка година тийнеджърката е засипвана с десетки покани за участия на 1 юни - Деня на детето. Но също така традиционно родителите й отказват, защото искат поне на този ден дъщеря им да няма ангажименти и да се наслади на двойния си празник. Самата Крисия също предпочита да си почина в първия ден на юни, вместо да кръстосва страната за участия. През годините откривателят й Слави Трифонов й изпращаше подаръци, макар че не присъстваше на купоните. Мистерия е дали тази година й подарил нещо, но е факт, че след като няколко години бяха скарани, сега отново са затоплили отношения.


През февруари тази година е настъпила голяма промяна в живота на 16-годишната изпълнителка. Тя е напуснала Националното музикално училище "Любомир Пипков". Крисия беше приета в престижното школо през есента на 2018 година, след като се яви на изпити. Но сега вече не е част от училището, става ясно от нейна бивша учителка.


"Успех на Крисия в новото музикално училище! Винаги можете да разчитате на мен за съдействие при необходимост!", заявава Ема Георгиева, ръководител на музикално-теоретична група в "Любомир Пипков". Новото учебно заведение на певицата е неясно за широката общественост, а постъпката й е изненадваща, тъй като учението й беше голяма мечта и се беше заканила, че ще бъде отговорна в уроците.


Крисия изучаваше джаз и поп пеене. "Това е стилът в музиката, който харесвам и който съм учила досега. Беше естествен избор. Имам желание и да уча китара", обясни тогава певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама