Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8649593 www.bgdnes.bg

"Червени" бесни на Балъков

Част от ръководството на ЦСКА-София, както и фенове и ветерани, са меко казано подразнени от Красимир Балъков, разбра "България Днес" на стадиона в Борисовата градина.

Бившият Магичен халф преговаря да стане старши-треньор на ЦСКА 1948 и днес се очаква дори да има яснота дали ще се завърне начело на тим от родния елит.

Реклама

Снощи Бала пристигна в родината и се видя с някои от факторите в "1948". Страните преговарят за условията, които да бъдат осигурени на бившия треньор на "Литекс" и националния ни отбор.

От "Армията" не ги свърта, тъй като само до преди година бронзовия медалист от световното в САЩ през 1994 г. бе лоялен към обединеното ЦСКА и дори бе консултант на клуба и треньорското ръководство.
Напрежението между двата "червени" клуба и техните шефове и привърженици нарасна, след като стана ясно, че започналият от аматьорското ниво на футбола ни "1948" печели място в Първа лига и през следващия сезон се очакват сблъсъци ЦСКА - ЦСКА.

Шумотевица се вдигна отново и кой от двата клуба, носещи абревиатурата, всъщност е истинският и има право да претендира за наследник на фалиралото дружество.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама