Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8653108 www.bgdnes.bg

Пак зарязаха Голини

Вратарят на "Аталанта" Пиерлуиджи Голини бе зарязан за втори път от гаджето си Джулия Проведи. Той и певицата са се разделили наскоро и този път изглежда краят е окончателен.

Близки до двамата разкриха за краха на връзката им пред известно италианско списание. Причините все още не са известни и до момента няма потвърждение от доскорошните влюбени. Това е втора раздяла за Голини и сексапилната певица от дуо "Донатела".

Реклама

Първата криза във връзката им беше преди година. Тогава те скъсаха за кратко, след като футболистът кръшна на Джулия. Той имал кратка авантюра с Бенедета Сера - красиво момиче от Коста Есмералда. Все пак певицата успя да му прости и двамата се събраха. Дълго време двамата изглеждаха безкрайно щастливи. Затова повторната им раздяла изненада мнозина.

Джулия е изключително популярна в Италия. Заедно с нейната близначка Силвия са познати като дуо "Донатела" в музикалните и телевизионните среди в Италия.

Връзката на Проведи и Голини продължи малко повече от две години. Певицата бе голямата опора на вратаря, който трудно се пребори за своето място в "Аталанта".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама