Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8654186 www.bgdnes.bg

Сузанита правила тройка! (ВИДЕО)

Скандалната щерка на Орхан Мурад си пада по грубия секс, както и на публично място

17-годишната певица Сузанита вече e правила тройка в секса. За това призна самата тя пред своите последователи в социалната мрежа инстаграм.
Известно е, че провокативната девойка обича забранените неща и не се свени да опита от всичко в живота. Сузанита и най-добрата й приятелка, която стана популярна като "нейното патенце" играят на играта "Сгъни пръст Ц извратена версия", както самите те я наричат. Трето момиче им задава мръсни въпроси и ако отговорът е положителен, те трябва да сгънат пръст от ръката си. И двете отговарящи девойки признават, че обичат да правят секс.
Сузанита признава, че го е правила, докато родителите й са били в съседната стая, както и на публично място. Тя отговаря със сгъване на пръст и на въпросите дали вика по време на акта, дали обича да й дърпат косата и дали обича грубия секс. От играта става ясно още, че Сузанита е спала с момче на първа среща.
Най-интересно става, когато питащата приятелка казва: "Сгъни пръст, ако си правила тройка". Певицата не се поколебава да свие крайника си. Нейната дружка я поглежда изненадано и я пита дали е истината, а Сузанита отговаря с "да". Не става ясно дали оргията е била с две момчета или с две момичета.
Наскоро Сузанита излезе от клиника за наркозависими. Баща й Орхан Мурад и майка й Шенай признават, че се гордеят с нея за това, че е имала смелостта да разкаже публично за проблемите си и да се бори с тях.
В момента младата изпълнителка има сериозно гадже, което не иска да представи на широката общественост. Популярният татко на Сузанита вече призна, че много харесва новия момък, който бил от добро и възпитано семейство.


По-вероятно е Сузанита да е експериментирала повече в леглото с предишния си приятел Александър, по-познат като Сашо Лудия. 8 години по-големият от нея бодигард често й е посягал, призна преди време самата Сузи. "Тя не иска да се съобразява с гаджета, прави си това, което на нея й харесва", заяви преди време майката Шени Мурад пред "България Днес". Не крие, че Сузанита винаги е имала доста ухажори. Певицата признаваше, още когато беше на 15, че прави много секс по няколко пъти в седмицата. Чак през януари догодина младата сензация ще навърши пълнолетие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама