Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8654248 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Бони след успеха на "Вирус и секс": Време е за любов и живот без страх!

Не съм звезда, а цяла галактика, казва фурията

Коя е тя

Бонка Симеонова Илиева, по-известна като Бони, е попфолк певица и актриса. Зад гърба си има дългогодишна успешна кариера, множество награди и признания. Снимала се е и във филми - "Сезонът на маймуните", "Седем часа разлика" и "Откраднат живот". Бони предизвика фурор сред фолкфеновете с последната си песен "Вирус и секс". Във видеото към песента тя влиза в образа на ген. Мутафчийски.

- Бони, парчето "Вирус и секс", в което влизате в ролята на ген. Мутафчийски и раздавате строги закони, се превърна в хит през последния месец. След падането на извънредното положение позволявате ли вече на своите фенове любовните ласки? Да очакват ли нов брифинг?
- Влязох в ролята на ген. Мутафчийски и раздавам строго закони. Ха-ха! Парчето "Вирус и секс" накара много хора да се усмихнат и наистина се превърна в хит. Не спирам да получавам забавни клипчета от фенове, които споделям на моите страници. Благодарна и доволна съм от парчето и реакциите за него. Успяхме да се отдалечим от вируса, отпращаме го и ето, че идва време за любовни ласки и още нещо. Станах наследница на ген. Мутафчийски, но за разлика от него и щаба се старая да правя „брифинги“ всеки ден от моите официални страници, но моите са по-забавни и приятни.
- Винаги ли подхождате с чувство за хумор? Това ли е една от тайните да сте сред звездите в жанра вече толкова години?
- В повечето случаи подхождам с чувство за хумор. Това е едно от хубавите ми качества, а каква е тайната на звездите, може да попитате тях. Аз не съм звезда, аз съм цяла галактика!
- След времето в изолация завърнахте ли се вече към обичайното си ежедневие? Ще се качите ли отново на клубната сцена идното лято?
- Да. Лека-полека, стъпка по стъпка тествам, опитвам и действам, в очакване съм да тръгне като по вода. Естествено, ставам нетърпелива, като музикален ураган съм пред избухване. Такава ще бъда за моите фенове и почитатели на клубната сцена. Искам да ги заредя с много настроение, изпълнение на живо и много позитивна енергия и емоция.
- Страхувате ли се от вируса? Бихте ли пътувала извън страната в близко бъдеще?
- Думата страх като цяло не ми допада, никога не съм я приемала, не ми е от любимите. Не съм живяла с нея, но това не означава, че ще бъда безотговорна. Винаги ще съм по-предпазлива, каквато винаги съм била, и ще спазвам всички мерки, указания, за да предпазя не само моето здраве, но това на близките ми и околните. Естествено, че бих пътувала, като отново ще спазвам всички указания и необходими мерки.
- С когото и да работите, винаги държите на своята независимост и не правите компромиси. Това изморява ли понякога? Имало ли е тежки битки в кариерата ви?
- Хубаво е, когато човек работи, без значение къде, с кого и какво, да бъдем поне малко по-независими или повече свободни, да не сме потиснати, да не сме егоисти, да не сме смачкани. Какво по-хубаво всеки един от нас да бъде такъв, какъвто е, да сме здрави, усмихнати, свободни, независими и когато имаме нужда от високи полети, да бъдем вдъхновени и крилати, а не толкова убити, че да нямаме дори силата да се усмихнем, пък какво остава за нещо друго. Освен да бъдем добри, да правим и добри дела и да можем да правим компромиси, когато е необходимо. Аз съм правила такива и все още правя, когато се налага, но има и такива, които не мога да си позволя. Връщате ме малко в миналото, а аз от него съм запазила само хубави моменти. На този етап не съм изморена, а вдъхновена. Не бих го приела като битки, а по скоро неща, които неслучайно е трябвало да ми се случат, от които съм получила своите поуки, уроци.
- Според публикации в медиите обмисляте да кандидатствате право в НБУ тази година. Имате ли такава идея и как върви подготовката?
- Да, имах такава идея назад във времето и не е само идея. Подадох документи, бях платила таксите, но поради семейни неотложни и здравословни причини не успях да започна със сбъдването на поредното ми желание. Но времето е пред нас.
- Имате красива 17-годишна дъщеря Михаела. Какви съвети най-често й давате? В тази нейна трудна възраст допитва ли се до вас?
- Да, моята Михаела е мила, умна и добра. Давам всички онези съвети, които може и трябва да даде всяка майка. Аз не правя изключение, аз съм й и майка, и баща. Казвам й да е човек с повече разум, за да може каквото и да прави, да й се получава, да го притежава и да го покорява, а защо не и побеждава. Човек с ценностна система, човек с достатъчни знания, с които ще бъде уважаван, приеман, обичан, успешен навсякъде, където трябва. Да бъде истински човек, честен, чист, откровен, силен, борбен, светъл и щастлив. Допитва се, но не на 100% и тогава аз правя всичко, понякога прилагам тайни хитринки, за да се добера до всичко, което се случва с нея.
- Сравнявайки Бони на 17 години и вашето дете в момента, какви разлики откривате? Смятате ли, че сега децата съзряват по-бързо?
- Определено има разлики и ги приемам за нормални, защото аз съм живяла в едно време, различно от нейното сегашно. За някои неща - да, децата бързо съзряват, но за други неща дори и идея си нямат какво е било. С времето ще се научат.
- От кои звезди сте попивали опит през годините?
- Може да ви прозвучи нереално, дори неискрено, но не е имало друга освен моята звезда, която да може да ме подкрепя и мотивира. Като дете съм слушала определени изпълнители, на които съм харесвала песните, но в никакъв случай не съм попивала от тях, а вярвах, знаех, виждах, че един ден ще бъда като тях. Просто съдба, на която благодаря.
- Как поддържате добрия външен вид и перфектна фигура?
- Хумор, настроение, здравословна храна и здравословна среда. Не мога без силния дух, позитивната енергия, любовта, музиката, феновете и всички онези хубави неща, които усещам и виждам, че ми предстоят. Това са важните и значимите неща. Разбира се, и женските процедури, типични за всяка жена, но те не са основното.
- Подготвяте ли нови летни парчета?
- Тези дни ми предстоят снимки, нова песен и клип. Ще има много нови теми, които не са изпени и могат да са доста поучителни за всеки един, без значение от възрастта. Едни ще се размислят, други ще преосмислят, трети ще се преоткрият. Сигурно ще има и такива, които може би няма да разберат за какво иде реч.
- Избягвате да говорите за любовта и мъжете в живота си, но все пак - влюбена ли сте в момента? Имате ли човек до себе си?
- Винаги съм "За" любовта и никога против нея, но не искам да занимавам почитателите си с личния ми живот. За мен това е излишна информация.
- Кога за последно плакахте от щастие?
- Сравнително скоро. Когато плача, е защото трябва да изтече нещо, което се опитва да се застои в мен. Изчиствам се и продължавам напред.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама