Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8657007 www.bgdnes.bg

Филип Киркоров с ремонт за милион

Звездата с български корени зарадва децата си с куче

Ремонт за милион направи Филип Киркоров. И то само за една стая.
Изпълнителят с български корени решава да придаде нов облик на спалнята на сина си Мартин. Ремонтът на стаята продължава точно десет дни, признава Киркоров.
За интериора на помещението е нает дизайнер. Стаята е обзаведена по последен писък на модата. Под зоркото око на изпълнителя майстори пребоядисват стените. Подът е от мрамор със специално изпълнение в средата, подобно на килим. Огромен полилей краси тавана, който е и с вградено осветление. Стаята, в която биха могли да живеят поне пет деца, има и диван. Киркоров не спира до тук. Той купува и ново легло за наследника си. За спалнята на малкия Мартин бившият мъж на Алла Пугачова се бърка дебело. Той плаща колосалните 911 000 рубли (24 хиляди лева – бел. авт.).
На един от рафтовете са наредени кристални футболни топки. А над тях е поставен портрет на кумира на малкия Мартин - Лео Меси.
"В изолацията имам повече време да съм вкъщи. Реших, че сега е моментът да се направи козметичен ремонт в дома ми", обяснява Киркоров.
Роденият във Варна изпълнител реши да сподели с феновете си коя е най-ценната му вещ. Той показа огромния си гардероб, както и любимата му колекция от скъпи обувки.


"Разпродавам част от нещата си. Някои струват по 1-2 милиона рубли. Знам, че в тези времена на криза няма как да взема тези пари. Единствено не мога да се разделя с много специалния за мен суитчър. Той е на "Долче и Габана". С него бях облечен в клипа към песента ми "Роман". Струва почти 21 милиона рубли, ала ми е много ценен. Мисля, че ми носи късмет", разкрива Киркоров.
Голямата руска звезда реши да зарадва наследниците си със специален подарък за Деня на детето, 1 юни. Киркоров подари на дъщеря си Алла-Виктория и сина Мартин малко пале за празника. Кучето е много скъпа порода, а малчуганите на Киркоров не се отделят от четириногото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама