Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8662656 www.bgdnes.bg

Русев намали дълговете с 3 млн. лева

Бившият собственик на „Левски“ Спас Русев направи жест към клуба. Бизнесменът с лични средства ще покрие задължението от около 3 млн. лева към "Виваком".

Бизнесменът е внесъл сумата, която е била дължима от страна на „сините“, в компанията. В настоящата ситуация това е глътка свеж въздух за „Левски“, който има финансови затруднения.
„Да, истина е, че поемам с лични средства задълженията на „Левски“ към "Виваком". Вече съм говорил с борда на директорите в компанията, като всичко е уточнено. Радвам се, че ще мога да помогна на „Левски“ в този тежък момент. Многократно съм заявявал, че Наско Сираков е една от най-големите легенди в досегашната историята на „Левски“. Много се радвам и съм щастлив, че акциите са в негови ръце. Пожелавам му от сърце на добър път и успех в това трудно начинание", сподели Русев пред „Спортал.
Появиха се и информации, че Сираков е влязъл в контакт с три световни компании. Идеята е една от тях да стане главен спонсор, а друга – рекламодател. Според непотвърдена информация се водят преговори с "Газпром" и с могъща азиатска фирма за производство на битова техника. Третата компания е букмейкърска къща.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама