Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/8662704 www.bgdnes.bg

Футболно гадже проплака: Мама се кара за голите снимки

Певицата Лий-Ан вдига сватба с Андре Грей от “Уотфорд”

Британската певица Лий-Ан Пинок възмути майка си с голи снимки. Наскоро звездата от групата “Литъл Микс” и приятелка на хфутболсита Андре Грей от “Уотфорд” публикува серия от фотоси без горнище на банския. С тях тя спечели хиляди нови фенове, но не и одобрението на семейството си.


Мама Дороти се е изчервила от срам когато видяла голата си дъщеря, признава самата Лий-Ан. “Това ми идва в повече”, казала разочарованата майка на щерка си. Пинок е срещнала неодобрение и от по-голямата си сестра, която също била с консервативни възгледи. “Сега се чувствам много зле”, казва Пинок след критиките от семейството. Все пак нейните почитатели се надяват тя да продължи да се разголва, напук на родителското възмущение. Предизвикателните снимки бяха заснети по време на карантината в Англия. Лий-Ан прекара последните месеци затворена с Андре, а преди това направи супер успешно турне с групата си. По време на него певицата често се оплакваше, че гаджето и липсва.

Двамата изглежда ще се наслаждават един на друг през следващите години и скоро ще станата семейство. Малко след края на карантината Грей е предложил брак на шоколадовата красавица. “Най-накрая той го направи и аз казах “да”- написа щастливата Лий-Ан и разкри голямата новина. - Толкова съм щастлива. Нямам повече думи, така че мисля да отида да поплача. Ще се омъжа за сродната ми душа и мъжът на мечтите ми. Обичам те много, Андре.”
Футболистът и певицата са заедно от няколко години. Грей подари красив диамантен пръстен на любимата си и двамата вече плануват сватбата си, която най-вероятно ще е в края на годината.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама