Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8680057 www.bgdnes.bg

Кралицата на БГ фитнеса Вероника Илиева: Слави заслужава добра жена!

Тя трябва да го направи 100% уверен и обичан мъж

"Слави е хубав мъж, който заслужава да има до себе си жена, която да го кара да се чувства на 100% уверен и обичан мъж".


Това сподели пред "България Днес" плеймейтката Вероника Илиева. Еротичната моделка атакува кастинга на Трифонов "Мис Левски Г", опитвайки се да впечатли гологлавия шоумен и журито със своите форми, размисли и умения.

Реклама


"Трифонов е изключително интелигентен и начетен мъж, с интелект и професионален телевизионер. Взаимоотношенията ми със Слави са свързани с проекта, С него се работи лесно и е приятно да общуваш отблизо с толкова голям човек. Всеки има предначертана съдба", уклончиво отговаря Вероника на въпроса дали жената, която трябва да направи ТВ-водещия стопроцентовия уверен и обичан мъж, трябва да е тя.


Илиева се записва на кастинга за конкурса за красота в 7/8 ТВ в същия ден, в който печели титлата "Кралица на фитнес туризма" във Велинград. След като повече от 15 години усилено се занимава със спорт, инструктор е по аеробика и успява да се пребори с булимията, Вероника се окичва с короната.


"Щастлива съм, че спечелих точно тази награда, защото години наред не излизам почти от залата. От дете почти водя спортни занимания и ми доставя огромно удоволствие да се раздавам на 100%. Явно журито е оценило, че заслужавам. Въпреки че винаги може още, ако питате мен. Перфекционист съм", разказва още пред вестника плеймейтката.


Докато тече кастинга на Слави, Вероника атакува нов конкурс - "Фитнес бикини", който събира най-добрите бодибилдърки у нас. Наред с това Вероника Илиева стигна и до кулинарното риалити "Мастършеф". Готвенето е страст на моделката, но тя не успя да впечатли журито.


"Не се отказвам и продължавам да участвам в клипове на наши фолк изпълнители. Бях одобрена за участие в друг формат - "Игри на волята", но тъй като не е възможно да участва в два проекта едновременно, ще се състезавам догодина", разказва още пред "България Днес" еротичната моделка и инструкторка.

Реклама
Реклама
Реклама