Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8694297 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Виолета Кралева: Слави е голям за мен

Ще гласувам за него на изборите

КОЯ Е ТЯ

Виолета Кралева е една от основните претендентки в конкурса за красота на Слави Трифонов "Мис Левски Г". Тя е сред първите в класирането, а битката й в надпреварата идва след участието й в последното издание на еротичния конкурс "Мис Плеймейт". Тя е на 21 години, от София и учи "Педагогика" в Софийския университет. За Слави, конкурсите, еротиката, коронакризата, обучението - четете в следващите редове.

Борислав РАДОСЛАВОВ

- Виолета, как попадна в конкурса "Мис Левски Г"?
- Видях обявата във фейсбук профила на Слави Трифонов, но я подминах и реших, че няма да се занимавам. Но братовчедка ми ме нави да се запиша. Не мислех, че ще бъда одобрена на кастинга, но се случи. Получих голяма подкрепа в Инстаграм, където имам много почитатели и последователи. Подкрепиха ме както за "Мис Плеймейт" и всички снимки и видеа, които правя, така и за конкурса на Слави. Явно искат да ме гледат, а и "Мис Левски Г" в конкурс, в който можеш да се развиеш и покажеш много повече от себе си.

Реклама


- Как върви надпреварата?
- Много съм доволна от коментарите. Бях на едно от първите места, но на последното дефиле с рокля и бански малко ме резнаха, защото подцених ситуацията. Казах си - какво толкова, излизаме да се покажем. Получих три четворки, за което не съжалявам. Като цяло задачите са интересни и се надявам с времето да спра да се притеснявам, за да мога да покажа себе си на 100%.


- Как така плеймейтка, после при Слави, а пък притеснителна?
- И на "Мис Плеймейт" се притеснявах, сега също. Като си помисля за всички камери, журито и колко хора ме гледат, направо изтръпвам! Може и да не личи в снимките и видеата, но си ги имам притесненията.


- Да не би да се притесняваш от Слави, защото си влюбена в него? Харесваш ли го?
- Аз съм само на 21, а Слави е по-друго поколение. Голям ми е, а като цяло съм израснала с неговите предавания, песни и концерти. Неговите песни са много любими на мен и семейството ми. Уважавам го като шоумен и певец и винаги съм му се възхищавала. Но няма любов и пеперуди тук. Журито също е много готино. Иво Сиромахов изключително много го харесвам, Камен Воденичаров също. Слави и той и някакси усещам от него подкрепа към всички нас. Събирал ни е на разговор с момичетата и много държи на това как се чувстваме ние. Не иска да ни е гадно или неловко. Предразполага ни да се чувстваме добре, но просто аз съм си притеснителна.


- Следиш ли политическите му възгледи? Според последното проучване ще бъде трета политическа сила, ако се яви на изборите?
- Честно казано не разбирам от политика и не съм запозната. Не смятам, че човек, който не разбира, може да изказва компетентно мнение. Това е все едно политици да говорят за конкурс за красота.


- Ако наистина се яви на изборите ще гласуваш ли за него?
- Да, тъй като още от преди смятам, че той е човекът, който може да промени положението у нас. Бих му гласувала доверие определено. След всичко, което пише във Фейсбук. прав е за много неща и го подкрепям.


- Ако ти се отдаде все пак възможност да влезеш в политиката под някаква форма би ли се възползвала?
- Не! Тръгнах по конкурсите с идеята, че искам да живеем в по-добра държава и мога по някакъв начин да променя нещо, тъй като съм вярващ и позитивен човек. Повечето мои приятели и познати напускат България, както и моите родители, които работят в чужбина. Не искам да избирам най-лесния вариант да стана и да се махна, а да се боря за промяната.

Реклама


- Разкажи ни за теб - с какво се занимаваш и как ти се отразява коронакризата?
- Уча "Педагогика" в Софийския университет. Доскоро работех в една частна детска ясла. Гледах бебчета на една, две и три годинки. Но заради извънредното положение приключих с работата, а с университета също нещата не вървят както искам, тъй като съм редовна форма на обучение. Дистанционно да се учи такава хуманитарна наука няма как. Ние трябва да си говорим с децата и родителите, а нямаме тази възможност. Сега ще търся друга работа. Занимавам се с много реклами, подготовката за конкурса и задачите, излизам с приятели, прекарвам много време със семейството си. Нямам приятел, но ако се появи сериозен човек, който да ме подкрепя в онова, което правя, бих се впуснала в сериозни отношения. Занапред това ми е мечта - да имам сериозен мъж до себе си. Но докато го срещна си живея живота.


- Предложения за платена любов покрай конкурсите получавала ли си?
- Да, много. Но нито веднъж не съм приемала. Честно казано по-добре да съм чистачка, отколкото да си изкарвам парите по този начин. Дори за филми и реклами са искали подобни неща от мен и съответно тези проекти съм ги отказвала. Не искам да успявам по този начин.


- Какви суми са предлагали?
- 5000, 10 000, 15 000 и дори 20 000. И лева, и евро. Да, парите са много, но тръгнеш ли веднъж по този път, това ти става професия. Не знам хората, които са предлагали, с какво се занимават. Не съм се и интересувала. На някои съм отговаряла иронично, други съм подминавала.

Реклама
Реклама
Реклама