Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8719759 www.bgdnes.bg

Габриела показа секси извивки на бала си

Гаджето на топплувеца ни Антъни Иванов - Габриела, е най-обсъжданата абитуриентка във Велико Търново. Причината е секси визията, която красавицата избра за бала си.
Половинката на спортиста празнува завършването пременена в червена рокля с огромна цепка. Благодарение на нея се виждаха изваяните й с плуване крака. На левия тя показа две татуировки - закачлив надпис на бедрото и рисунка на глезена. "Уникална" и "Богиня" бяха най-често срещаните коментари за визията на Габриела. Самият Антъни също не остана равнодушен към визията на половинката си.
"Красавицата ми", написа той под една от снимките на Габи от бала и добави две сърчица.


Половинката му завърши Американския колеж "Аркус" в Търново. Това е частна гимназия, в която всички предмети с изключение на часовете по български се водят на английски. Габриела бе част от 13-ия випуск на училището.
Тя завърши в нестандартната обстановка на карантината по време на пандемията от коронавирус. Последните месеци, подобно на всички ученици в България, и половинката на Антъни учи дистанционно. Заради вируса и балът й бе отложен с няколко седмици. Състоя се едва преди няколко дни.
Докато траеше карантината, неотлъчно до нея беше Антъни. Той се прибра от Америка, където следва, и прекара почти цялото време в родината с любимата си. Така двамата посрещнаха заедно и четвъртата годишнина от началото на връзката им.
Половинката на Иванов също е състезателка по плуване. Двамата се запознават по времето, когато тренират заедно във Велико Търново. Габриела е изключително горда от постиженията на Антъни и непрекъснато пуска линкове в социалните мрежи с неговите постижения.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама