Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8729629 www.bgdnes.bg

Частно парти за естрадата

Силвия Кацарова, Тони Димитрова и Кеца пеят на тежки маси

На голямо частно парти се събра родната естрада, видя "България Днес".


Редица изпълнителите, сред които и емблематичният Васил Найденов, бяха част от рожден ден, който се проведе в столично заведение.
Около тежката софра са се събрали цял куп звездни лица, които през последните месеци бяха ограничени откъм изяви и дори срещи един с друг. Начело на групата е победителят от шоуто "Като две капки вода" Фики Стораро, който упражни гласа си и изпя няколко песни. Той бе бурно аплодиран от имитатора на Лили Иванова - Стефан Илчев, гримьора на звездите Мис Бони, съпругата на водещия Андрей Арнаудов - Емануела Толева, които също са част от тържеството.


Да поздравят звездната компания пожелават и любимата бургазлийка Тони Димитрова и шоуменът и водещ Драго Чая, които влязоха в дует, на финала на който се прегръщаха и смееха. Единствената, която остана на масата и често проверяваше телефона си, е емблемата Силвия Кацарова, която отскоро е в България, след като изкара карантината в Турция.
Черешката на тортата бе Васил Найденов, който разнежи гостите с вечните си хитове, а дансингът се изпълва с танцуващи двойки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама