Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8736984 www.bgdnes.bg

Яна Маринова сменя Алекс Сърчаджиева в "Игри на волята"

Зрителите са недоволни, искат вдовицата на Ласкин отново като водеща

Яна Маринова е новата водеща на "Игри на волята". Актрисата ще замени своята колежка Алекс Сърчаджиева като лице на риалити формата на "Нова".
Това научи "България Днес" от няколко източника.
Както е известно, вдовицата на Иван Ласкин призна, че къса с частната телевизия и няма да вземе участие във втория сезон на предаването. Самата Маринова вчера не вдигна мобилния си телефон, за да внесе повече яснота по темата.


Яна е първата опция на продуцентите. Брюнетката е идеална за лице на "Игри на волята". Маринова е човек, запален по спорта. Обича адреналина и е изключително подготвена за тежките битки, които да показва на участниците. Яна е една от малкото жени у нас, която не се притеснява сама да прави част от каскадите.
Снимките на предаването вече са започнали. Кандидатите, явили се на кастинг, са десетки, издават от екипа. Най-младата участничка е току-що навършила пълнолетие.
Снимките отново ще бъдат край Царево, но плажът е различен в сравнение с миналата година. Първо ще се снима на емблематичния Силистар. По-късно участниците ще бъдат преместени на един от най-малките плажове в района - Попския. Той е дълъг само 150 метра, което значи, че игрите няма да бъдат толкова тежки физически.
В същото време феновете на предаването възнегодуваха от смяната на Алекс Сърчаджиева като водеща на риалитито. Според част от най-запалените зрители вдовицата на Иван Ласкин се справя повече от добре и е трябвало да води и следващия сезон на "Игри на волята".
"Защо сменихте Алек? Ще гледаме формата само ако Сърчаджиева е водеща", пишат част от феновете, които нямат търпение шоуто да започне да се излъчва.
По всяка вероятност вторият сезон "Игри на волята" ще се появи на малкия екран в началото на септември.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама