Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8737617 www.bgdnes.bg

Слави стана жена

Смях през сълзи, но и леко разочарование предизвикват колажи в мрежата на известни личности със сменен пол.
Ново приложение, което е тотален хит, превръща Слави Трифонов в жена. Нежна, с дълга кестенява коса, но с все така заплашителен поглед, Слави изглежда много добре като представител на женския пол.
Естествено всичко това е майтап, който плъзва във фейсбук. Звезди като Мара Отварачката, Мис Тигрова и Алекс Богданска са представени като брадати мъже. И обратно - Бойко Борисов, Румен Радев, Галин и Ненчо Балабанов са преобразени като жени.


В кюпа с колажите се откроява и лицето на Илиан Тупалката. С изразителните си черти той дори е оприличен на Роксана. Самият Илиан сподели пред "България Днес", че и преди му се е случвало да го сравняват с гласовитата му колежка. Чалга изпълнителят разказа, че десетки приятели му изпращат снимката, на която е като жена, която предизвиква бурен смях у него.

Реклама


"Какво да ви кажа?! Приличам на майка ми. Много се смях. Аз имам чувство за хумор и се забавлявах много с тези колажи. Видяхте ли Тони Стораро? Прилича на властна майка от някоя турска сапунка", споделя през смях изпълнителят на хита "Честит рожден ден".
За сметка на Илиан, който се харесва в женския си образ, Джулиана Гани смята, че не изглежда добре като мъж, и остава леко разочарована от новото приложение.


"Направило ме е като турчин, нито очите са ми такива, нито косата. Не се харесвам!"
На плеймейтката й прави впечатление, че мъжете са привилегировани и определено изглеждат много добре в образите си на жени.
"Годжи е страшна тупалка, яка мацка. И Слави Трифонов са го докарали като някоя тинейджърка, а Бойко Борисов пък ми прилича на прилежна учителка. Определено мъжете изглеждат много по-добре с това приложение", коментира Джулка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама