Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8744266 www.bgdnes.bg

Актьорът певец Стефан Вълдобрев: Лили Иванова е вдъхновяващ пример!

Като му се обадила, помислил, че е майтап

"Във всяко едно отношение Лили Иванова е вдъхновяващ пример, но най-вече в това да събира екип и благородно да извежда на преден план значимостта на хората, да поддържа баланса в творческия процес по създаването на една песен."


Думите за примата на родната естрада са на актьора, текстописец и певец Стефан Вълдобрев, който в сряда представи книгата си "Книга за песните" на открито с много смях, музика, танци и публика. Лили и Вълдобрев се запознават през 2004 г.

Реклама


"Тогава тя записа песента към филма "Изпепеляване", в който участвах. На другия ден покани целия екип на обяд в ресторант близо до дома й. След фестивала "Златна роза" отново се събрахме да "полеем" наградата ми за най-добра мъжка роля, както и тази за най-добър филм. От тогава до 2016 г. пътищата ни не се бяха пресичали", разказва Вълдобрев.


Малко по-късно певицата го търси, за да работят заедно по нови нейни парчета, но... Стефан мисли, че някой от екипа си прави майтап с него. "Изръмжах в слушалката: "Виж какво, изобщо не ми е до шеги сега", а Лили отсреща само каза: "Ами да поясня - певица съм", разказва с днешна дата Вълдобрев. След това отношенията им стават приятелски и той твори най-хубавите си песни за нея.
Да послушат хитовете му и да потанцуват на партито вчера дойдоха Мая Бежанска, Калина Паскалева, Камен Алипиев, Георги Тошев, десетки фенове и приятели на певеца, които разграбиха книгата и получиха автограф.


Изненадата на вечерта бе песента "Обичам те, мила" в изпълнение на Мая Бежанска и Стефан Вълдобрев. Публиката полудя и подскача заедно с изпълнителите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама