Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8746080 www.bgdnes.bg

Шакира секси на плажа

Да, годините са просто число, когато става дума за зашеметяващата Шакира!
Любимата на футболиста Жерар Пике е засечена от папараци на плажа в Барселона, където си прекарва страхотно заедно със синовете си Саша и Милан. Шакира (43) щедро показва красивото си тяло и очевидно се намира в перфектна форма. Колумбийската певица демонстрира и умения по сърф за радост на двете си момчета. Шакира е известна с това, че непрекъснато търси начин да се усъвършенства.

В периода на карантина тя намира начин да завърши онлайн курс по антична философия от Университета в Пенсилвания. "Знам, че хобитата ми са много непрактични, но трябва да се занимавам с нещо, след като децата заспят - коментира Шакира с чувство за хумор. - Благодаря на Платон и останалите древни философи за всичко, което научих по време на карантината."
Футболната половинка продължава да бъде и обществено активна. Тя ще участва в голям концерт в подкрепа на хората, засегнати от епидемията, на 27 юни.
Целта е да се наберат средства за създаването на ваксини, тестове и лечение на коронавирус. Актьорът Дуейн Джонсън ще води концерта, в който освен Шакира ще участват "Колдплей", Ъшър, Дженифър Хъдсън, Джъстин Бийбър и други групи и звезди от световната сцена. На сцената ще се появят футболистът Дейвид Бекъм, актьорите Крис Рок, Форест Уитакър, Салма Хайек, Чарлийз Терон, Били Портър.






Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама