Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8748660 www.bgdnes.bg

Лейди Би е секси домакиня

Върти баница само по престилка на новия си любим

Само по престилка в кухнята готви Лейди Би!
Предизвикателната певица е фурия в кухнята и точи баница по парче плат върху нея. Дива и секси на сцената, аренби изпълнителката е съвестна домакиня в кухнята. И готви вкусно както за малчугана си, така и за новия си любим, който не иска медийните прожектори върху себе си.


"Като една истинска домакиня за направата на вкусна баница се изисква любов, семейство, с което да я споделиш, и като всяка една част от домакинството трябва да бъде пипната от женска ръка", разкрива основната част от тайната на перфектната баница пред "България Днес" изкусителката.
За да бъде пълна тайната, Лейди Би има свой почерк върху естетиката на витата и точената баница, както и въздействието й върху новата й изгора.

Реклама


"В тези горещи дни, когато моят син е на детска градина, обичам да готвя облечена само по престилка. Имам нов мъж до себе си и съм много щастлива", намига Лейди Би, докато тайнственият Аполон я заснема с точилката по секси бельо в кухнята.


Лейди Би е особено щастлива, след като строгите мерки бях разпуснати наскоро и синът й отново се върна в забавачката. Така предизвикателната певица и порядъчна домакиня отново намери време за себе си и любовта след тримесечната карантина в жилището й в Пазарджик.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама