Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8748719 www.bgdnes.bg

Мейзер трепери от клетви

Скандалната силиконка се покри, прекъсна социалните връзки

Страшни клетви и заплахи принудили скандалната силиконка Анита Мейзер да мине в нелегалност. По тази причина осъдената за смъртта на съпруга си Николай е прекъснала всякакви публични изяви в мрежата. Те бяха станали неизменна част от ежедневието на Мейзер през последната близо една година, откакто мадамата се пренесе в Лас Вегас след излежаването на присъдата си у нас.
Съвсем доскоро Мейзер пълнеше социалните мрежи с видеа и снимки от свои пътешествия до различни екзотични дестинации. Много от постовете й са заливани с гневни писания, в които възмутени хора коментират поведението й и го определят като скандално. Според тях Анита трябвало да се смири, след като е отнела живота на съпруга си, вместо да се забавлява по света, сякаш нищо не се е случило. В някои от писанията имало откровени клетви към скандалната силиконка. Проклятията сериозно смутили Мейзер, тъй като тя била дълбоко вярваща и смятала, че лошата енергия на злобни хора може да се стовари върху главата й. Анита смятала, че е изкупила вината си, след като вече е изтърпяла присъдата си, която счита за напълно несправедлива. Според Мейзер заключването й в пандиза било заговор срещу нея на завистници, които злобеели заради постиженията й в конкурси за красота и младия й и атрактивен съпруг, който я боготворял. Злосторниците действали в комбина с правоохранителните органи в България, обобщава силиконката.
"Полицай история заформи... прокурорката я дооформи... а съда... ме доизкорми...", изля тя в стих заключението си за фаталната ситуация около удушаването със свински опашки на мъжа й.


Мейзер споделяла с шепата си американски приятели, че ако има ад на земята, то той се намира в родината й и тя е минала през него. Заради това след всички изпитания и преживения кошмар в затвора й се полагало да живее добре и спокойно. Точно на това завидели злобарите и започнали да сипят клетви срещу нея. Още по-ожесточени те станали, след като в медиите се разпространила новината, че в живота на Мейзер има нов мъж. За него самата силиконка загатна в кратки видеа от разходки в района на Големия каньон и няколко щата, съседни на Невада, където е домът й.
Мейзер се е зарекла да не стъпва повече на родна земя. Тя споделила, че най-много й липсвало българското море, на чийто бряг е домът й, в който със свински опашки бе удушен съпругът й. Мейзер разказвала, че лоши хора я чакат у нас и заради това нямало как да се върне.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама