Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8748799 www.bgdnes.bg

Нещо, което не се вижда всеки ден: Лияна и щерка по сутиен!

След седмици тя става на 40, Дениз няма и 18

Ето една гледка, която не се вижда често! Майка и дъщеря по сутиен - Лияна и дъщеря й Дениз.
След няколко седмици, в края на лятото, чалга изпълнителката навършва точно 40 години, а щерката й още няма 18. На финала на "ВИП брадър" 2013 г. Дениз бе на 10 години и нямаше нищо общо с днешната си визия. Тя изглежда доста по-зряла, а тъй като майка й магически младее, двете са като връстнички. Сестри, а не майка и щерка.


Двете имат много силна връзка, често са заедно и Дениз подражава на майка си във всичко, дори тръгна по петите й кариерно наскоро. Дениз е плод на любовта на Лияна със съдения за наркотрафик кюрд Махмуд Йозджан. Подземният бос избяга в Турция след обявяване на 15-годишна присъда, а тук Лияна преживя кратка, но бурна любов с Благо Джизъса, който именно заради нея заряза тогавашната си бременна половинка Христина. Към днешна дата спортистът е с Русата Златка, с която си имат бебе.
Лияна е решена да се подмлади ударно и да изглежда точно на половината на годините си за наближаващия 40-и рожден ден. Наскоро тя обяви тотален "рестарт" на живота си и преживя пълна трансформация по време на изолацията.


"Храня се по-здравословно, научих се да готвя! Прочетох доста литература, за това как и с какво е хубаво да се храним - за оптимално здраве и устойчив имунитет.. Нищо не става за ден-два! Иска се търпение и постоянство! Реших да не се меря, да не си поставям срокове, просто слушах организма си! Тренирах толкова, колкото ми позволяваха силите... Бягах на пътека, включвах леки тежести, започнах малко повече натоварвания за крака и долна част на тялото. Ако ми липсваше уред - ползвах подръчни средства. Нямаше извинение, с което да си спестя тренировка. Но преди всичко мислех за здравето си, тоест премахнах всичките си вредни навици! Вредната храна е категорично изключена от менюто ми просто защото искам да съм здрава! Цигарите, колкото и малко да бяха, също! Подстригах уморената си много дълга коса... Просто си дадох рестарт и мисля, че здравето отвътре личи отвън! Тази малка лекция е с цел да Ви накарам да повярвате, че не е нужно да имаш ментор, фитнес гуру, нито ултиматум или срок, за да постигнете нещо, за което си мислите, че не ви достигат сили или средства! Силата е във Вас!", споделя изпълнителката, която действително не изглежда на годините си.
Междувременно Дениз гледа да навакса за изпуснатите възможности покрай пандемията и сега всеки ден пътува - обикаля хотели, СПА центрове, басейни, или просто разхожда куче край язовири извън София.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама