Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8753606 www.bgdnes.bg

Криско изплува на другия бряг

Остър завой в стила на рапъра

Дует с Галена дава старт на габровеца в турбочалгата

Утвърдената рап звезда Кристиан Талев-Криско изплува на брега на чалгарите с помощта на ново творение. Това подготвя Криско, който рязко сменя стила след своите последни и не особено успешни проекти. За да е сигурен в успеха на парчето, Криско залага на дует със секссимвола в попфолка Галена. Клипът към парчето е факт и до дни ще залее социалните мрежи.


След като изригна с две съвместни парчета със Слави Трифонов, Криско усеща сладката страна на музикалния бизнес и се насочва към жанр, който в тийнейджърските си години дори не си е представял, че ще слуша. В последно време изпълнителят на "Да или не" често купонясва в столичните клубове с известни чалга звезди. Последен Тони Стораро се похвали, че седи на една маса с Криско.

Реклама


Острият завой в кариерата идва на фона на една-единствена номинация на хитмейкъра за годишните музикални награди на "БГ радио". За да се отлъчи съвсем от поп и рап културата, Криско бойкотира церемонията. Певецът има планирано участие на морето в деня на награждаването, което ще бъде на 4 юли в Пловдив.
Кристиан Талев е номиниран само в една категория - "Изпълнител на годината".
Конкуренцията на Криско са Миро, Любо Киров, Графа и Ицо Хазарта. Последният е гласен за големия фаворит, което още повече отказва ексколегата му да се яви в Античния театър в Пловдив. Криско отказва да отскочи до Града под тепетата, тъй като няма да бъде отличен. Претекстът да отсъства от събитието е планираното му участие по същото време на морето. Хем ще изкара някой лев, хем няма да се черви, че е останал капо от наградите.

Почти сигурно статуетка ще вземе дъщерята на Саня Армутлиева - ALMA. Младата певицата е номинирана в категория "Дебют на годината". Щерката на Армутлиева постигна невероятни успехи през изминалата година. МТV завъртя две от парчетата на ALMA в своя канал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама