Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8755535 www.bgdnes.bg

Зинедин Зидан: Титлата ще се реши в последния кръг

Старши треньорът на "Реал" (Мадрид) Зинедин Зидан бе много доволен след успеха над "Еспаньол" с 1:0. Тимът му се откъсна с 2 точки пред "Барселона" на върха в класирането.
"Много съм доволен от играчите. Победата не дойде лесно, длъжен съм да поздравя футболистите. Не обръщам внимание, че сме лидери. Съдбата на титлата ще се реши в последния кръг на първенството. Много е трудно да играеш срещу аутсайдер. В това първенство никога не знаеш какво ще последва в следващите мачове", коментира французинът.
Нападателят на отбора Карим Бензема също говори за лютата битка с "Барса" за титлата. Той пусна уникален голов пас с пета.
"Много добре изиграхме положението и важното е, че падна гол. Каземиро направи всичко така, както трябва. Разбира се, че обръщаме внимание на "Барселона", но сме съсредоточени върху себе си. Няма да говоря за "Барса". При нас всичко е наред. Вървим стъпка по стъпка, всеки мач за нас е финал. Искахме да победим и сме щастливи. Бяхме съсредоточени и се прибираме с 3-те точки", добави Бензема. До края на шампионата в Испания остават 6 кръга. Тази вечер от 23,00 часа "Барселона" приема "Атлетико" (М), докато "Реал" е домакин на "Хетафе" в четвъртък.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама