Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8755716 www.bgdnes.bg

Кириос ругае по Зверев

Тенис средите рядко биват разтърсвани от личностни конфликти, но Саша Зверев си навлече ругатни от страна на колегата си Ник Кириос. Австралиецът избълва обиди по адрес на Саша, който си позволи да се забавлява в дискотека преди няколко дни.
Германският млад шампион беше хванат да нарушава периода си на самоналожена изолация. Зверев се извини в социалните мрежи и заяви, че ще премине в период на самоизолация, след като участва в Адриа тур - надпревара, организирана от Новак Джокович, чиито последици се оказаха трагични. Саша и екипът му се оказаха с отрицателни тестове за КОВИД-19 след фиаското в Задар, но въпреки това обявиха, че се подлагат на двуседмична самоизолация. Но не би! Саша бе заснет да танцува в препълнен клуб.


"Събуждам се и виждам противоречиви неща, които се случват по целия свят. Но едно, което привлече вниманието ми, беше да видя (Александър) Зверев отново. ОТНОВО! Колко голям егоист можеш да бъдеш?" - избухна Кириос в мрежата. "Ако имаш смелостта да обявиш, че ще поправиш държанието си и на своя инициатива ще се изолираш за 14 дни, че се извиняваш на хората, че поставяш здравето им под риск, поне си стой вкъщи за тези 14 дни. Стой там с приятелката си за 14 дни. Господи, това ме вбесява. Този тенис свят ме вбесява сериозно. Колко големи егоисти може да сте всички?"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама