Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8758321 www.bgdnes.bg

Вратар вдига сватба с дъщерята на Гущеров

Митко Евтимов с романтично предложение на плажа

Сватба се задава в семейството на бизнесмена и бивш депутат Димитър Гущеров. Доведената му дъщеря Мартина се сгоди за футболния национал Димитър Евтимов.

Тя получи романтично предложение от вратаря в събота вечерта. Стражът организира специална вечеря на брега на морето, където са на почивка с малката им дъщеричка. Мартина бе изненадана с шатра с маса с бяла ленена покривка на плажа под вилата им. Сред вкусните ястия и нежната музика Митко отправи съдбовния въпрос на своята любима. Тя не се замисли и за миг, преди да каже "да".
"Хиляди пъти ДА!!! Обичам те винаги и завинаги, Димитър Евтимов", обяви щастливата Мартина в социалните мрежи, показвайки красивия си годежен пръстен.


Малко след като каза "да", беше ред на поредната изненада. Вратарят бе организирал заря над морето за своята любима жена.
Евтимов и Мартина са заедно от няколко години. Те са една от най-стабилните и симпатични двойки в българския футбол. Връзката им започна в Англия, където Димитър играе още от юноша. Половинката му следваше на Острова. Мартина завърши висшето си образование миналата пролет. Малко по-късно стана ясно, че е бременна. Първородната им дъщеричка се роди в средата на февруари. Тя е кръстена на майката на Мартина - Диана, която от няколко години е женена за Димитър Гущеров.
Вратарят и половинката му се прибраха в България преди две седмици. Това стана, след като той се раздели с последния си тим "Акрингтън" и в момента е свободен агент. В началото на престоя си на родна земя те посетиха всичките свои близки, за да им покажат малката си дъщеричка за първи път. След като обиколиха роднините, се отправиха на почивка на родното Черноморие. Това е първата морска ваканция на няколкомесечната Диана. Вратарят и Мартина разпускат в една от вилите на Гущеров, която е на самия бряг и има частен плаж. Именно там Митко прави романтичното предложение за брак. Сега остава влюбените да определят дата за сватбата, на която е ясно, че главна роля ще има и дъщеричката им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама