Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8761026 www.bgdnes.bg

Мегз дава последен шанс на Рончев

Бизнесменът обещал на дизайнерката да й обръща повече внимание, заведе я на почивка

Последен шанс в любовта си дават Румен Рончев и Мегз.
Дизайнерката и бизнесменът отново се събират след редица кавги и скандали. Двойката на няколко пъти се разделя и сдобрява, а драмата им заприлича малко на турски сериал.
Риалити звездата решава да се пробва за последно с гологлавия богаташ.
Докато са разделени, Рончев постоянно се моли на Мегз да се съберат. Всекидневно залива телефона й с обаждания и съобщения. Рончев моли за прошка брадърката и иска да й се докаже отново.
Въпреки че Мегз бие шута на бизнесмена, тя все още има силни чувства към него. Риалити звездата вижда в Рончев човека, с когото да създаде семейство. И решава да му даде още един шанс. Този път за последно.
Каканашева поставя ултиматум на Рончев. Ако иска нещата между тях да вървят в любов и хармония, трябва да й обръща повече внимание.
Постоянните пътувания и работата са една от причините дизайнерката да се раздели с Румен. Бизнесменът постоянно е зает и рядко отделя повече от час на ден за бившата участничката в "Къртицата".
"Обещава ми почивки, ала никога не тръгвахме за тях. Винаги е зает. Той е по-голям работохолик и от мен", призна преди време дизайнерката.
Рончев се възползва по най-добрия начин от последния шанс, даден му от Каканашева. През уикенда бизнесменът води Мегз на романтична почивка край Мелник. Двойката отсяда в един от най-тузарските хотели в района.


"Искам да запазя този момент", пише под една от снимките си от почивката Миглена Каканашева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама