Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8767944 www.bgdnes.bg

Бившата жена на Кержаков: Няма прошка за Александър

Зарязал я месец след раждането на детето им

Екссъпругата на бившия руски национал Александър Кержаков - Милана Тюлпанова, отправи тежки думи по негов адрес. Тв водещата заяви, че не може да му прости за начина, по който постъпи с нея.
"Не искам да му простя - категорична е мацката. - Всичко, което Александър направи, се случи през най-тежкия период в живота ми. Един от най-близките ми хора ни напусна - баща ми почина. Шест месеца по-късно родих, а месец след това Саша си тръгна. Не знам как да простя това, колкото и да се опитвам. Струва ми се, че дори животните не правят като него."
Водещата разкрива, че Кержаков и баща й Вадим Тюлпанов - член на Съвета на федерацията и сенатор в законодателното събрание, се разбирали много добре.


"Баща ми винаги го подкрепяше - добавя Малина. - И малко след като го загубих, мъжът ми заявява: "Омръзна ми от твоите интриги. Тръгвам си". И това е всичко. Не мога да му простя! В началото адски болеше. По-късно се научих да живея с това."
Милана и Кержаков започнаха връзката си през 2014 г., докато той водеше тежко бракоразводно дело с бившата си жена. Ожениха се година по-късно. Бащата на водещата почина през април 2017-а, а бившата танцьорка роди малко след това малкия Артеми. Месец по-късно Кержаков я заряза без никакви обяснения. Двамата дълго се съдиха за родителските права. След няколко години битки Тюлпанова все пак спечели и сега отглежда сама сина им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама