Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8772114 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров: Едва събрах група за мача

Временния треньор на "Левски" Георги Тодоров се оплака, че заради различни проблеми, най-вече здравословни, едва е събрал 18 футболисти за предстоящия мач със "Славия". Специалистът разкри колко му е тежко на сегашния пост пред най-старото столично дерби.

"При всички случаи кадровите проблеми ще повлияят негативно. С всеки изминал мач намаляваме. В момента най-лесно е формирането на групата, защото е точно 18. Вероятно никой няма да се сърди вече при това положение. Здравко Димитров също получи някакъв проблем, Спийрингс пък има дете, честитим му, днес не тренира. Ще бъде за мача, ако е готов добре, ако не - по-нататък ще играе", откровен е Тодоров.

"Сега е най-трудният ми период, откакто съм треньор. Играли сме и без вратари, но сега е най-сложно. Нека завършим нормално първенството, след това ще се мисли какво ще се прави. Всичко зависи от финансирането на клуба. Ние за десет години не сме спечелили нищо с толкова чужденци. "Славия" с българи спечели една купа. Те залагат на българия и млади таланти, което най-вероятно е и близкото бъдеще на "Левски", завършва Тодоров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама